Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to mile, kralj si...imaš podršku hrvata iz federacije a majku li ti za hrvate iz rs-a! MILORAD DODIK JE KRALJ, ČOVJEK JE POŠTEN PA NAVIJA ZA HRVATSKU...NIJE KO OVI TURCI IZ BOSNE! JA NAVIJAM ZA BOSNU (ALI MI JE SVEJEDNO) KADA IGRA SA NEKIM REPRENZETACIJAMA! U UTAKMICI SA SRBIJOM NAVIJAM ZA SRBIJU! U UTAKMICI SA TURSKOM NAVIJAM ZA BOSNU! U UTAKMICI SA HRVATSKOM SE KLADIM VIŠE OD 5 GOLOOOVA DAJU HRVATI!HAHA PA VIŠE JE HRVATA IZ BOSNE U HRVATSKOJ REPRENZETACIJI NEGO BOSANACA U TURSKOJ...TKO ĆE KOME AKO NEĆE TURČIN TURČINU! SADA VIŠE NISU BALIJE NEG0 SU SADA TURCI!
nece dugo ovja covjek moci pricati kao sto je pricao, ne moze niko sprijeciti ujedinjenje nase drzave (mislim politicko ujedinjenje) a to ce se deisti do 2010god.
Ma dodo iz laktasa i njemu slicni nisu bili za ni tablice na autu da su jedinstvene ali Bogu fala pa se oni i ne pitaju pa su zajednicke a i pasosi su jedinstveni malo po malo ali sigurno ga p..e dodo iz laktasa i slicni
Vječito ga strah da neće predati koju nadležnost na državu. Koristi svaku priliku da ponavlja jedno isto.
gladan konflikta stalno ccc
Svaka cast Mile, dosta si pomogao da Bosna i Hercegovina napreduje do Evropske unije... Sutra ces ti potpisati i kapitulaciju manjeg bh. entiteta a svom narodu prodavati maglu da ih branis...
ma nek on to prica,al ipak na kraju podavije rep pa iza zavjese potpisuje
Bilo bi dobro kad bi mu neko rekao da je sutnja zlato. On bas ne propusta priliku da posoli svaki put kad se nesto desava Bosni na putu naprijed.