Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@... Ne sporimo da radi vrijedno. Samo sto radi za sebe, a preko vasih ledja. Igra se s vasom percepcijom ko s malim djetetom. Po svim ekonomskim parametrima i Federacija i RS su cmar Evrope. Ali kad slusas Srbe iz RS-a ovdje na forumu, rek\'o bi covjek da je manji entitet ekonomski motor Evropske Unije. Nebi me cudilo da Dodik plasira u medija izgradnju lansirne rampe za space shuttle u Bileci...i da mu njegovo biracko tijelo povjeruje. Al\' eto, sve je to nevazno dok ima mrskih Bosnjaka.
Eh Dodo .. Dodo.. ima vremena .. skontat ces .. samo cekaj... Vremeplov
Pa sta ce tebi MMF ti imas samoodrzivu ekonomiju u RS koji ublehas
Jel\' mu ovo Tihi metno?
Losa matematika, 5 automobila je minimum, kad ide s helikopterom cuva ga lokalna policija. Kada ide s autom pratnja ide da stiti prilikom prevoza. Helikopter je Gazela, on prima 3 max putnika i ne kosta vise od milion. Mislim da se vise i ne prave tj. izgleda da ga je Mile kupio polovnog ili je to helikopter iz exYu koja je takodje pravila Gazele.
Jedan 6 sjed heli košta 4 mil KM, Plata pilota net 3 KM.... 5 blind vozila po 200.000 = milon KM 5 vozača po 1500 net jednako 7500 troškovi po kilometru= jedan heli 200 KM po satu leta 5 blindiranih = 400km po 100 KM zračnom linijom je sve brže stići..... Premijer putuje Helijem, mobilni timovi opet idu vozilima....... jedino što se premijer ne umara toliko......
dodaj mu kosu i isti neadrentalac jes bake mi moje
A posteno govoreci, vjerovatno je kradje i kriminala puno vise u Federaciji nego u RS. On ako ima helikopter, i radi. Vasi ni magarca nisu zasluzili pojahati!!!
A vidi ovih iz Federacije sto im smeta Dodikov helikopter!!! Ahaha!!! Sta vas briga za to, imate tamo svoje secijase pa njima odredjujte cime ce se vozati. On i onako stedi i odrzava prilicno finansijsku disciplinu, za razliku od vasih.
Mnogo toga laktaski tajkun ne zna ali to je vec duga prica!
@dado (oprani mozak) - pogledaj ti malo cijenu helikoptera, pa onda pogledaj koliko kosta jedan sat voznje sa helikopterom i onda pricaj SNSD-ove bajke ovdje... cuj jeftinije nego autom... sta covjek nece jos cuti...
dodik se pravi mangup ali u biti zna kako privuci svoje biracko tijelo (neobrazovan narod)... medjunarodnim zvanicnicima prica jednu pricu, kad ode u Laktase prica za 180 stepeni obrnuto, a njegovi mediji to sprovode u herojsko djelo... Dok je god dodika nama u Federaciji je dobro!!! Ako njega ne bude, onda nema ko krasti u manjem entitetu i nece biti izbalansirana kradja i kriminal u citavoj drzavi...
helikopter je usteda, jeftinije izadje nego da se voza u koloni od 5 automobila + obezbjedjenje, a autom mu terba 5 puta vise vremena za istu relaciju
A hoce li praviti ustede na izdacima za privatni helikopter? Ili mozda dodijeljivati tenderske projekte najjeftinijem i nakvalitetnijem izvodjacu umjesto Integralu koji zaracuna 1.000 KM za pepeljaru? Mislim da bi time puno vise ustedio neg uskracivanjem prihoda policiji. Ali Dodiku je bitno da se odrzi na vlasti. A vlast bira nepismen narod.