Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodike, lahko ti je suknuti Lipovaci! Šukni nekom intelignetnom!
"Mile nemoj da me osramotiš!“.-ovo mu je poručio Lipovača...neka se natuku na nešto i jedan i drugi.
Mile hašišar! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fukara ostaje fukara u svakom smislu !
Možda je odbio ledeni izazov, ali vatreni izazov neće moći odbiti kad bude u Paklu gorio za svoja zlodjela. Smrt Dodiku!
jes vala. lipovaca je jedini veci krmak od dodicka
Mijenjam dva mrtva cetnika za jednog zivog. sifra:govno za govno
Who is you? Obzirom da je Ice Challenge čista budalaština - Dodiku svaka čast :-)
Jebiga, osramotio ga Dodik. Ali vise je osramotio sebe. Ali Dodiku sramota nista i ne znaci.
Uuuu Hamdo, Mile, tvoj drug, te odheba po kratkom postupku!
eto osramotio te
"Ko je Hamdija Lipovača? Nemam pojma", kratko je ustvrdio Dodik xaxa otrese ga Mile kao sasav kajsiju
E neka je vala papka pođonio . Nevolim Dodika, ali ovaj mali Lipovača je katastrofa.
dUUduk pamet ko kokoš, zakopas se u zemlju i umri
Hoce li sada platiti veci iznos :)
a ko je taj Dodik ljudi, uskoro ce djeca pitati, ako bogda, pa nije nicija do zore sjala, pa nece ni njegova.
Who the fu*ck is dodick ?! Zar bi on mogao i imati suosjecanje sa bolesnima ?
...PREDSJEDNIČE SVAKO DOBRO I HVALA VAM ŠTO NE UČESTVUJETE U GLUPOSTIMA KOJE FURA POKVARENI I SVIMA OGAĐEN ZAPAD I NJEGOVA FAŠISTIČKO-NACISTIČKO-NARCISOIDNA POLITIKA ,TA MAŠINERIJA KOJA "DEMOKRATSKIM" PUTEM UTJERAVA SVOJA PRAVILA I POD PRIJETNJOM "DEMOKRATSKE" SILE ODVALJUJE POŠTEN SVIJET ,SVIJET KOJI GLEDA SVOJA POSLA I RAZMATRA SVOJE POSTULATE KOJI SU DIO TRADICIJE VIŠE STOTINA GENERACIJA I KOJIMA SE MNOGI ZAMJERE JER NISU ISKVARENI I PODLOŽNI ZADNJIM POŠASTIMA OVOG SVIJETA...DRAGO NAM JE ŠTO STE ODLUČILI PLJUNUTI U LICE ONE KOJI ĆE VAM UBRZO MNOGO TOGA RUŽNOG I NJIMA SVOJSTVENOG REĆI JER STE ODBILI NE SAMO LEDENI IZAZOV (ČISTA MASONSKA GLUPOST I DOSADA) NEGO I MNOGE DRUGE IZAZOVE I TIME DOKAZALI DA IMATE SVOJE "JA" KOJEM NIKO NA SVIJETU NE SMIJE PRIGOVORITI...HVALA NA TOME I OSTALOME JER STE DOKAZALI JEDINI OD SVIH POLITIČARA U BIH DA R. SRPSKA MORA OSTATI JER SU JE PRIZNALI SVI I NIKO JOJ NE SMIJE NIŠTA UPRAVO ZBOG TOGA ,MA ŠTA GOVORILI ILI RADILI PO MEDIJIMA ILI U STVARNOSTI...
Ne zna se koja je veca budala Hamdija ili Mile, kakvi su nam kreteni sami vrh politickog zivota nije ni cudo sto je od 2000 godine 130.000 mladih napustilo ovo drzavu!
i sta reci o ovakvom ne-covjeku.....za njega je politika promasena profesija..preporucujem motornu pilu i rad u sumi..uz svo postovanje ljudima koji to rade.....
Sta ce seljacina sta on zna 🐷🐽🐷