Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam veoma duhovit. Toliko sam ja zabavan da je dovoljno da procitate moj prethodni komentar. Sve ce vam biti jasno.
Mile je pravi gospodin i veliki sharmer. Mnogo voli zene i sex. Toliko je opsjednut sexom da ga jos uvijek nesmiju ni sekunde ostaviti samog sa mamom i bakom. Alal vera Mile.
Ovaj debeli lopov fasista s laktasa ne ocekuje nista a mi Bosnohercegovci ocekujemo njegom konacni politicki kraj i u corku za svo pljackanje drzave Bosne i Hercegovine i rasizam,fasizam,sirenje mrznje,negiranje genocida i ratnih zlocina,pljuvanje po drzavi i njenim institicijama Bosne i Hercegovine,eto sta mi cekamo a NARAVNO i ukidanje genocidne tvorevine koja je pojedinim ko njemu donijela i omogucila najvece privilegije i pljacku! BiH4EVER!
Poslije tuge koja je nanesena Bosnjacima MZ je postavila Dodika da te ljude malo nasmijava,a takodje one koje predstavlja izsmijava
POPUSHITE KHURAC GOSPODINU MILORADU DODIKU
OVAJ JE STVARNO VISE DOSADIO,, POVRATICU AKO GA JOS JEDNOM VIDIM,, SAMO ONDA TREBA CISTITI KOMPIJUTER
ponavljas se dodice ponavljas... nisi zanimljiv...
Yes We can not ....... barem sto se tice Bosne ...... hahaah
Kad će se već jednom raspasti ovo sranje koje se zove BiH?
Ha nuh ša ođekare piše ?
Ma meni je svejedno, svakako cu u zatvor.
Sarajevo x je privatna prcija milorada dodika a, da niste prebrojali koliko je puta prdnuo od jutros?
da je bosnjacima jedan ovakav....ovako mogu samo da budu opsjednuti ovim covjekom sto i pokazuju hiljadama clanaka o njemu, milionim glupavih komentara....