Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusaj podjele drzave na sceni, hoce li uspjeti? Nece, necemo dozvoliti!
Ako nam budu nudili zlatne kašike kategorički odbiti!
Bravo za Dodika i Čovića, napokon da nešto krene u ovoj državi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izabrati jednog roma da bude predstavnik svih naroda u BIH,mi smo ionako ko cigani
Je'bali vas oni u guzove te masne, sad vas ima tri pa se nista ne mozete dogovorit ko ljudi, a koji ce ku'rac jos oni tu.
"Suština je da jedan narod ne može da bira predstavike drugog naroda" OVO, OVA IZJAVA, OVA ODLUKA, JE NAJVECE KRSENJE LJUDSKIH PRAVA NA PROSTORU EUROPE, ODNOSNO ZEMALJSKOJ KUGLI. A dogovor treba upravo da opovrgne bas to. Pa da si i genije, ne meres vala svarit' ono sto politicar moze zakuhat'. Znaci, ako se ja zovem Sulejman (Bosnjak-musliman) i zelim glasati za Antu (Hrvat, u slucaju da se ne izjasni kao Bosnjak-katolik) ili Slobodana (Srbin, u slucaju da se ne izjasni kao Bosnjak-pravoslavac), moj glas ce biti nevazeci - i tako naizmjenicno s ova tri gospodina budu li htjeli glasati jedan za drugog. Znaci, svako bira i izabira svoje. Budes li radio suprotno, tvoj listic je nevazeci. Molim da me ispravite ako grijesim s analogijom. A popis stanovnistva ce nam odrediti ko MOZE glasati za koga i ciji ce glasovi biti vazeci/nevazeci ako dodje do toga. A sta onda biva sa "Sejdic-Finci" problemom, itd. ... ??? Uzas!
Tihi prdez kada da prijedlog to odmah usmrdi sve
Kad bi bilo pravde (kao sto je nema) trebalo bi staviti i pitanje.... JA NISAM ODAVLE ...DA.....NE.....
Za one kojima nije jasno,,ukratko Sistem je jasan... Iz JEDNOG izbornog podrucja biraju se DVA predstavnika za TRI pozicije u CETIRI ministarska resora... neznam u cemu je problem, sve je jasno ko dan?!
Naravno, svaki od tih CETIRI ima PETzamjenika, SEST pomocnika i SEDAM vozaca i OSAM fiktivnih firmi...u DEVET drzava
Mislim da bih ja bio dobar predsjednik ...
DO-DICK !!!!
jedan gospodin ili gospodja da vodi drzavi ili rom cigan .
hljeba- kruha BEZ IGARA !!!!!!!
Poserem se ja na dodika, čovića i tihića...njihove stranke i politike lopovske, kao i aktivne članove koji rade na dezintegraciji ovog društva sve su to kriminalci...
Znaci 4 godine krvavog rata i jos plus 20-ak godina 'mira' popracenog siromastvom i neimastinjom, za sta?! Za podjelu kakva se mogla napraviti '92 sa tri olovke i tri papira. Pa *** li vam milosnu majku.
Debili!!!!!!!!!!!!
Pitanje je sta mi da uradimo da ovo promijenimo, ocigledno da sjedeci i komentarisuci necemo nista...
Pasja posla