Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će im gladni protestovat na Mladićevom,a nezaposleni na Karadzicevom.
A penzionisani cetalji u parku doktora mladena stojanovica kojeg su ubili cetalji ...
Hahahaha a ko ga je ubio matere ti? De me pro s vijetli da i to docekam
Duduk savjetujem ti da bježiš iz BiH što dalje, idu izbori a poslije izbora ćeš bit niko i ništa, a onda nek ti je Allah na pomoći.
Hoće Dodo da republiku Šumsku pripoji najvećoj kurvi Balkana, jebenoj Srbiji koja pljuje Dodika na sve načine___Ako daš ime bilo čemo po srp. generalima jebat ću ti i žive i mrtve_______Poludi Cazin i Banja Luko, poludi šeher Saraj'vo, nad nama nebo ima da gori jer ti si BOSNO ŠAMPION!!!!!!!!!!!______Banja Luka is bosnian teritory!!!!!!!!!!!!!
Trica Djorjevica. Licno bih volio da i mi imamo bar jednog ovakvog provokatora, tada bi bilo interesantnije, jer dosad sa ovim vasim Magarcem nije interesantno, vec tuzno. Hvala tebi sto nas budis, zaista smo se uspavali, i pored toga sto cujemo trupnjavu, galamu i vriskanje ovog vaseg Magarca, mi jos drijemamo, a on postaje sve glasniji. Iskren cu biti, nije dobro to vriskanje i trupanje, ali zasto on to nebi radio, kad mi i dalje drijemamo, Ovo sto danas ovaj Magarac njace, njije njakao ni kardzic i njegova druzina i to za vrijeme rata. Ja sam ipak iskren, i priznajem nasu krivicu, obicno je covek sam kriv za svoju sudbinu. dok mi cutimo, on njece, Iz rata smo i ako goloruki, izasli kao pobjednici, danas u miru, mi gubimo sve, drzavu, slobodu, a Bogami i ponos. Nikada u istoriji Bosnjackog naroda se nepamti ovakav slucaj, gdje nam jedan covek godinama zagorcuje zivot, i da nismo u stanju se rijesit njega, Mi Bosnjaci izgleda ostavljamo sve Bogu na amanet.
Kako samo moze ova sirovina da sakuplja jeftine poene i lozi papcine. A sve u cilju svojih licnih interesa. Prod'o bi on i svoje srpstvo za saku vlasti.
Hoće Mile, biće u mjesecu oktobru kada te ošišaju i stave broj na grudi!
*ebo Vas dodo, ne znam sto mu uopće pridajete paznju i objavljujete bilo sta vezano za njega. Time samo pridajete paznju njegovim glupostima koje valja i potpirujete narod...
Nosit ce aBd ulice u Srbiji tvoje ime posthumno. Seljacino vlaška puna slaninei cvaraka. Nestat ce i tebe i RS-a ZAPAMTI
al' u ku.rcu
Dodik, tebe i Zlatka treba za muda objesiti. Iznevjerili ste socijaldemokratiju. Rudari nam ginu, a vi djelite njihov crni hljeb preko Elektroprivrede. Odzvonilo vam je!
350 komentara na predizborni trik frajera kojem ništa osim prodavanja nacionalističkih fora tipovima s osnovnom ili u najboljem slučaju 2 razreda srednje kojima je važnije mrziti sve oko sebe, nego imati posao. Zanimljivo...
sada ce izbori uahahauahua pa svake 4 godine ista prica. haj ima ovaca dat ce glasova. nema veze sto nemaju sta jesti. svaka cast dodik istom pricom vec je*es narod 10 godina a apsulutno nista nisi postigao u cilju popravljanja stanja. ali kapa do poda ako i ove izbore dobijes.
Kod kojeg je proroka on bio?ili mu je neko citao iz dlana. Hoce oni prevariti, pogotovo, kad znaju tko si i sta zelis cuti.Ima ona: ne okreci se sine, ja bi rekla: ne uzdaj se Mile.
Jasta ces ulice i trgove nazivati imenima genocidasa usranih u gace hahaha smrde
Novus Ordo Zbog pokrivanja i skrivanja istine - istina u ovoj smo situaciji Prema tome sve na vidjelo pa neka odlući narod. No već su cijene glasa u mahalskim berzama; najviša je 15o KM po glasaču!
Svega će biti Mile lopino, samo tebe neće biti. Iza tebe ostaje crna rupa. Isto je i sa tvojim haverima Žutim, Draganom sokolom i Zlajom - beznađem!
jeli ovo dokaz ko javno priziva rat,on zna da je to nemoguće izvesti bez rata...hoće li i sada reči mi smo napadnuti