Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alaše dragi sljedeče godine mi obiljehžavamo 10 godina naše najstarije nacje u Evropi! 1993-2013 deset godina Bohšnjaka!
@twix JARO, ONI BAR IMAJU MIG-29 I MIG-31, STO SU IM RUSI STROVALILI. POREDITI TO SA DVA NASA HELIKOPTERA MI-8, KOJA SU VISE NA ZEMLJI NEGO U ZRAKU, I NIJE BAS NAJPAMETNIJE.
PONAVLJAJTE za mnom: Dodik PREDSJEDNIK REPUBLIKE SUMSKE \" \"
I Dodik svakom loncu poklopac,pravo ono seljacki maniri, da se uslika ko seoska mlada-pa dje bilo.
Ponavljajte za mnom da naucite: Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske Predsjednik Republike Srpske
zasto su hrvatska i srbija potpisnici dejtonskog sporazuma muslimani sta vi mislite
sevap bi bilo svim ucesnicima aeromitinga da u sklopu mitinga posalju kakvih letjelica za gasenje, pa prolete bosnom, crnomgorom i srbijom i pogase onih par desetina pozara sto bukte po brdima; heble ih figure u zraku i pustanje obojenog mlaza.
Za BiH je najvaznija sporedna vijest koja se ovdje provukla, a to je da nam turski helikoteri nece doci u pomoc jer moraju ucestvovati na aero mitingu u Srbiji?! Ljudi Hercegovina gori!
Zare ja letim!!!
Evo, bas sam ja dobila mens.truaciju......pa, dodji da me pol.izes....krv.arim mnogooooo..... Nego, hoce li dodo AKROBIRATI svojim avionom? Valja pokazati silu i moc genocidne.....
HE...HE...HE...! CIM SE POMENE IME DODIKA U BILO KOM KONTEXTU TAKOZVANI BOSNJACI DOBIJU MENSTRUACIJU MOZGA.SVE IM SE ISPRED OCIJU PRETVORI U CRVENO . E,JESTE SIZOFRENA PODNACIJA -BOZE MILI ...UH.. !
Predsjednik jedne države otišao u posjet drugoj,šta tu ima čudno?
Nema veze otišao je tvoj organ.
Nisu se gospoda iz drzavnih organa iz Sarajeva ni sjetili da ima neki medjunarodni dogadjaj u susjedstvu pa da neko ode .Fuj koga plaćamo.Bivši pripadnik Armije BiH Mostar.
ostala je samo jos malena ekipica jos malenijih i bijednijih PORAZENIH GENOCIDNIH CETALJA!Bijedo ciganska vlaska sj.ebani ste za vjecna vremena
Nisu se gospoda iz drzavnih organa iz Sarajeva ni sjetili da ima neki medjunarodni dogadjaj u susjedsvu pa da neko ode .fuj koga plaćamo
@rema Jest vala ja mislijo da je deset godina kako vrjeme leti.