Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je glavni grad po Dejtonskom Sporazumu.Dakle , sve drzavne istitucije treeba da budu u glavnom gradu BiH.ukoliko se odluci drugacije to je IZDAJA.
Najpametniji savjet Bosnjacima: naoruzajte se koliko god mozete, namjenska industrija sto vise granata da proizvede
mnogi političari su govorili da ne priznaju sudove pa su ipak završavali na robiji ili pod zemljom, ne brigaj vepre i ti ćeš iza rešetaka a žaliti se možeš svojim veprićima ali uzalud ti trud
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi pljuju Dodu, a Jahorina puna Bošnja, kad se treba šta uzeti, hajmo u Lukavici, e moji bijednici
Šta ovo pseto mora još da kaže,da ga se uhapsi.
Govno jedno, mjesto ti je u prdekani. Ti si clan predjednistva i budi ponosan sto si clan Bosne i Hercegovine a ne neke tamo Srbije !!!!
Prioritet broj jedan za Milorada Dodika je KUPOVINA VREMENA i produbljivanje krize raznoraznim tenzijama. Prioritet jedan za narod je izlazak iz krize i okova od ovakvih nemoralnih kriminalaca bez ikakvog osjecaja za ljudskost. Eh narode zasto jasno ne iskazes svoj prioritet kao sto to radi Milorad bez i malo ustezanja pa ce i tebi narode biti bolje kao sto je sada Miloradu.
A ako te ne osude onda priznaješ... hahhahahah😂😂
Da se Dodik zove Fadil ili Abdulah davno bi bio u zatvoru. Sud I OHR samo sudi Bošnjacima. Ovo je aparthejd. Nema smisla . Zakon za sve treba biti isti. Lopovi i kriminalci se trebaju pricesuirati. U BiH se samo Bošnjacima sudi. Dodik javno pljuje po sudu I OHR I nikog ne priznaje i sve mu to prolazi. Čović isto sa presuđenim ratnim zločincima. Raspustiti parlament . Narod treba sa ulice vladati. Ovo vise nema smisla.
Ako je nelegitiman Sud zašto dolaziš ???
tebi treba zatvoriti kakva zabrana politickog djelovanja puno si se osilio laprdas svasta a sud po sluzbenoj duznosti da te hapsi ko kera
Sta je da odcjepljenjem? Kad ce? Nestrpljivo cekam otvorenje novih radnih mjesta u drzavnim sluzbama u sa sjedistem u Sarajevu koje ce biti posljedica gubitka drzavljanstva za ove sto dolaze svakodnevno u Sarajevo iz lukavice i pala.
Adio BiH, odoh ja u Zenicu.
Doduše ni Karadžić nije priznavao sud pa Dabić ode u bajbok
Za adio moraš imati muda. Ja jedva čekam da se nametne zakon o imovini a i tebe da osude pa da se pokaže da su ti muda klikeri.
Ne priznaješ ti nikog, naravno da si kriv.
A ko to mi? Opozicija u RS i svi oni koji nisu tvoje pristalice ce priznati Sud. Znaci da bi spasao svoje dupe hoces da uvuces citav narod.Vec vidjeno.
Mile kako se na satrovackom kaže,,mala zmija,,
Sutra da ga uhapse ne bi niko prstom maknuo...ne znam samo šta čekaju...