Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik BiH ne priznaje BiH Jbt koji apsurd
Tesko ce biti zivjeti i raditi sa papirima na kojima pise BOSNA I HERCEGOVINA. Nece to biti dobro za njegovu glavu. Kako moze neko disati u nekoj zemlji koje nema? Razumije li on to?
🐷 VS 🐖
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
додиГова глума пали код већине Срба. Сељанлук и празилук. иванића боли ћошак за Српску. Иста гоФна, другачије паковање.
Konji ...
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Eto, Muslimani glasuju za Ivanića, sramota, trebali su za Dodika glasovati, bar bi ga opozicija mogla zezati, ovako ništa.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sad ces ti u Sar na geng beng😂😂
Republika Srpska je pola BiH. Nema BiH ako je neće Republika Srpska. BiH je sastavljena od Republike Srpske. Šta li nije jasno?
A kakva nesloga opozicije je u pitanju ????
Samo malo pameti da ima, sa ovakvim mudima, otresitim jezikom i odlucnoscu, ovaj levat bi bio najjaci kandidat za mjesto prvog (jedinog, a ne tri) covjeka drzave... al ga jebbe zaokret u desno od kad ga oklopnjaci montirase u BL
on nije politicar nego krimos i ako zatreba zaokrenuce opet za 180 stepeni. ako je odchrvata mogao postati srbin na steroidima moze taj svasta.
Dodik je tu da zastupa Čovića I HDZ , ništa ne brinite, vi filoustaše. Srbi koji glasaju za Dodika nemaju mozak ili su ucijenjeni. Nema trećeg.
@Herco: Ne sikiraj se za Dodika. Meni ova kombinacija potaman.
@Herco, ko nema mozak,jasno. Srbi imaju mozak,to takvima kao sto si ti i smeta!
@uragan11 Zao mi brate naseg fahre,potopise nakog insana.Sinoc zavrsijo na Kosevu,Sebija mu citavu noc davala infuziju.Valja vratit 11 miliona.Mislio da pobjedi i prekrizi dug kao predsjednik.
Kakve rugobe braco moja mila
Iduće izbore u prdesjedništvu, Sebija, Željka i Dijana Zelenika.
Čudo muslimani nisu klonirali jednog komšića za RS
Kad vidis ovu dvojicu tacno skontas odakle ona izreka "nije go*no neg' se pas posro"