Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer nije ni svjestan da samo jednim potezom Amerike može ostati bez ičega i završiti u zatvoru usput.
I ponijeti svoju genocidnu tvoreninu sa sobom !
problem je u tome sto upravo ta Amerika zna da oni sad trenutno samo supljiraju narodu koji pljackaju vec 20 godina pa zato i OHR nista ne poduzima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoćeš hoćeš, još ćeš moliti da sami povučete sramni zakon koji ste donjeli i stavili na snagu...
Nema tebe više Mile. Šta si urdio uradio si. Sada će tebi da presudi Vučko. A, ja mislim da već jeste. Nećeš ni znati jeli Istok ili Zapad udario. Foča je tvoje novo prebivalište! Ne mjenjaj ništa u zakonima-bitće gore samo tebi.
Ako bude rata Srbima vise nema spasa u Srbiji,Onaj Nikolic predsjednik sa kupljenom diplomom je rekao da su oni Bosanci i da im je mjesto u Bosni.
Moj je **rac veći od tebeee Miloradeeee !! :D
Onda MOBILIZACIJA I KONACNO OSLOBADJANJE BIH!
A kao Dodika neko nesto pita, ako OHR donese zakljucak??? hahaha E svasta.
sta ti je to ohr?
Pa provedi vise referendum. Samo nemoj onda da se zalis sto te NATO bombarduje jer si prekrsio Dejtonski sporazum.
Ne vjerujem da iko od vas razumije o cemu se ovde radi. Ljudima je vise prekp glave fiktivnih stanovnika koji su prijavljeni na 5 strana i svakoj lazu kako nikad nista nisu dobili.
Uz dužno poštovanje, ali brat e jest frajer dosadan sa ovom pričom isto sve majke mi svake godine, isto ko i ovi hajvani iz Federacije o "evropskom putu"....Daj ba više upegla....
Dodik te price moze samo pricati svojim nepismenim traktoristama. Zasto se onda ne odvoji? Jer ga i Bosna i Ameri drze u sahu. Za odvajanje mu trebaju dvije stvari: politicka osnova i politicka podrska. On moze Republik Genozid okretati koliko god hoce, odvojiti se ne moze, i on to vrlo dobro zna
A ti bi ga kao sprijecio, mozda ako mislis da bi se prepao tvog dislike na internetu...
Volio bih cuti kako izgovori ovu naslovnu recenicu sam. Ovu rijec "intervencionizam" mu je smislilo 16 savjetnika. Toga nema u epskoj tradiciji i turbo folku.
Ajde bošnje po starom receptu,plačite,opet prodajte vjeru,opet budite hrvatsko cvijeće ne bi li vam drugi pomagao da ubijate Srbe,kukavice i miševi..
OVAKO SU ONI I U RATU HELP NATO
Nismo govorili help nato , nego smo im rekli de ih vi da mi ruke nebi prljali
Kada se malo bolje sjetim Stadiona Želje, Trga Heroja, Hrasnog Brda, Žuči, pa širom Bosne i spremljene bježanije iz Banja Luke i Krajine nije mi baš jasno ko je zapomagao NATO ?
Jedva čekam da vidim kako će se ovaj fašist ponašat kad izgubi izbore, moć ga je osilila toliko da kad padne ima da zemljotres izazove!
Prodajem povoljno traktore :)
kad kaze BAJA da ce tako biti ond aje to to