Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo srpskih fasista devedesetih godina a i danasnjih isti isti isti! http://www.youtube.com/watch?v=oVhhJtnOkQ4&feature=related
@tara - odakle informacija da je s Dodikom i Tadicem bio i Bildt ? Pravljenje problema i inat su Dodiku glavno oruzje u borbi za komadic paznje iz svijeta. I to sve zbog cilja da RS bude država ?!
Ponos i PONOS da sam BOSANAC!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=0VsHZkch2jo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BYypQWN2xak&feature=related
a nakon referisanja bio je felacio...jer seljak iz laktasa obozava borisov falus
tadic=milosevic,dodik=mladic,,jeremic=seselj,srbija=hitler.
casni vojvoda tadicu kunem ti se da cu ubit muslimana ko i ti za veliju srbiju,ja fasista potpisujem.
komentari na najboljem sajtu su namjesteni ... sto ba ?
žao mi te...malo bi da budeš državnik, a malo vazal---ccccc trči, trči
Zna se ko se kome nasrao u usta .To je cijela bivsa Juga,zar nisi svjestan. Pored Republike Kosovo ,na redu je Republika Vojvodina ,Podujevo kosovski entitet i onda Sandzak u BiH ,sve na svoje mjesto kako je i nekad bilo budaletino,a ti se poseri onda tvojim svinjogojcima.
Otišao lizati dupe Tadiću...
Ovo je samo jos jedna potvrda da je Tadic -Milosevic II , Dodik-Karadzic II i da je umjeso Karadjordjeva bio Karadjordjevo II(Tadic-Dodik-Covic). Jadni oni jos neznaju da je Milosevic mrtav ,i da ovo nije 1991 god. nego 209 god, i sto je najvaznije neznaju da nema JNA koju smo pomeli. Tadic i Srbija idu ka stvaranju beogradskog pasaluka ako Bog da.
muslimancine, samo da vam se naserm u usta pogana, ona baliyska! I jos jednom u Dodino ime. A posebno se naserm u usta onom muslimanu koje se gore predstavlja kao Srbin.
BiH je neodrživa - reče Dodik i ode na avion za Beograd Pridružite se igri, eBiH protiv eSrbije http://www2.erepublik.com/en/referrer/Milos+C
doom,recimo da se odazivas na zov Srbina,ako je iko Turcin onda si to ti.sjeti se samo kicenja nevjeste od Paje Jovanovica,kad je svaka mlada srpkinja morala prvu bracnu noc provesti kod turskog age.