Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad i Raguž fatali se za guz
nemam ništa protiv ovog raguža, ali morao sam ovo napisati, nekako se rimuje
bravo majstore..pravi si stihoklepac :D
opipavaju se,studiraju kako će jedan drugog u nečem s***,to je politika
O "aktualnoj" situaciji u BiH. Od kada klix piše na rvatskom jeziku?
Nek' se okane corava posla.
Ima u Bosni i drugih politicara osim Dodika huskaca.
Za njih sve Zeljko Komsic je kralj i ne da im pardona :-))).
Jesam ali svaki dan sam sigurnija da to nije moguce.
HAHAAH ovi Hrvati cas se Bosnjacim uvlace u guicu , cas Srbima neznaju gdje bi prije haah,
gos. raguz treba da stane na stranu bosne i bosanaca i da podrzi zelka komsica imao bi podrsku mase a ne da razgovara sa razbojnikom i huskacem
Da podrzi lika koji nema niti 1% glasova hrvatskoga naroda u ovoj nakaznoj, nakaradnoj kolonijalnoj tvorevini, a??? Pa da li si ti normalna???? Taj Sejdo Komsic i danas losi HVO geler u sebi, Turkinjo, zato sto je se borio protiv naroda kojega sada toboze predstavlja!!!!! Ali sto se drugo od Turaka ocekivati moze nego kretenizam, zar ne?! ehehehe
Vjerovatnno dogovaraju kako jos vise blokirati BiH
Ne, Boancero, oni su tu da odblokiraju BIH, maloumni kretenu! Hrvatski i Srpski narod su te supstance koje blokiraju tu kolonijalnu tvorevinu BIH, a politicari koji ih toboze predstavljaju su samo tu da bi stvorili utisak te blokade, dok ustvari rade za interese onih koji ovu kolonijalnu tvorevinu i drze na okupu i koji su je stvorili usotalom - tzv. medjunarodne zajednice!!!!
Ali vidjet cemo kako cete vi htijeti biti dijelom te kolonijalne tvorevine kada se strane promijene pa vas pocnu tlacit, ehehehe. Do sada su vam davali novce, mnogo novaca, i podizali vas, ali sigurno je da to nijesu ucinili zato stovas vole ili zato sto ste im dragi, eheheheh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek ista prica.Poslije ovog sastanka nista vise nece biti isto.Istorija se ponavlja akteri malo drugciji, metodika ista .Zivi bili pa vidjeli.Opet se nesto kuha.
Poserem vam se u usta hehe :)