Sastanak u četiri oka
0
Dodik i Lagumdžija nasamo razgovarali
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Država\" za Milu,Zlaju i njihovu raju!
Crveno - crne fašističke pederčine odlučile da \'izađu van\' i priznaju da su guzni haveri. No problem, gay is ok, a i Tito Dražu zapravo nije streljao nego ga je držao u ormaru kao sex-igračku ;) Za Bosnu Spremni, mamicu vam svima redom!
Biće Treći, još veći. pozz Herzegbosni
Bagro, puske u ruke i rusi sve ...nema hljeba...
kad ukapirate da se mora dogovarati onda ce nam svima biti bolje dok mislite da se moze nametati nema napredka
Dok si u BiH možeš gledati samo Zrinjski, Široki i ostale, jasno?
U društvu se ne šapće
pa ako je tako kako kazes i svi zivimo u ovoj dravi, onda, u cemu je problem da se gleda Dinamo? Jel to sad svi trebaju da navijaju za Dzeku? U takvoj fasistickoj drzavi gdje moras da navijas za koga ti se kaze da navijas ne zelim da zivim.
godinu dana nemao drzavnu vlast... BiH je duboka podjeljena .... Evropa i Amerika su nemarni... zar nije jedino rjesenje za BiH etnicka podjela drzave? da svaki narod moze krivit svoje politicare za neuspjeh...? Bosna i Hercegovina je vec podjeljena... srbi su dobili svoju drzavi hrvati svoju...ovo nece proci bez enicke podjele ili rata...kad tad!
Zlatko PO NIKAKVU CIJENU NE POPUSTAJ...!!! Tihic je vec pripremio IZDAJU...!!! PAMET U GLAVU...!!!
Zlatko, NE POPUSTAJ srpskom ekstremisti i teroristi dodiku, taj mafijas je diktator i fasista..!!! Zahtjevati vracanje USTAVA Republike Bosne i Hercegovine, HOCEMO DEMOKRACIJU a ne TEOKRACIJU SRPSKOG NEO-FASIZMA...!!!
mogu mislit jest se prostorija usmrdila gdje ce dva govneta boravit u istom prostoru istovremeno
HDZ 1990 - ne bi trebali nikako da prisustvuju ovakvim stvarima. Treba ih proglasiti secesionistima, kao i vecinu stranaka prisutnih danas. Namjerno kazem HDZ1990 jer su jucer trazili da im se omoguci gledati \"njihov program HRT2\" da gledaju Dinamo, a ne da gledaju Manchester City. Pa kakve su to nebuloze!!! U kojoj drzavi vi zivite?!?!? svakog ko ovako priča bio to bošnjak, srbin ili hrvat, treba odmah sankcionisati! pa dokle više tih nacionalističkih stavova i aspiracija, i te gebelsove propagande! Svi smo Bosanci i Hercegovci i ovo je drzava u kojoj svi zivimo!
Crvena družina,sve je to isto