Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dodik kad je bio premijer, bio glavni u rs. sad kad je precednik, opet glavni. kako to?
Preporucujem ti da se i dalje drzis turbo-folk kulture i gusala, ja ne znam sto ces ti na sarajevskom, bosanskom forumu Veliki su tvoji kompleksi a tvoja ludost bezgranicna
Hajde dobro je da vidiš, pa i priznaješ ucrtanu kartu Reublike Srpske!!!!Već si poprilično uznapredovao!!!Još samo i da je zapamtiš(ako budeš imao kapaciteta), ali i sa ovim sam zadovoljan!!Svaka čast!!!Samo naprjed, već si realniji!!!
Ti ne znas svoje porijeklo, zivis u zabludi da si Srbin a tvoji su se preci u Bosni nekad zvali Bosnjani pa onda Bosnjaci. Zivi i dalje u svojoj zabludi.
Jadnice pogledaj kartu RS i sve ce ti biti jasno. Postiji li igdje na svijetu takva tvorevina, sa toliko prosirenja i suzenja i presjecena u Brckom. Pa to je smijesno. Plus sto je genocidna i nastala na etnickom ciscenju. Koliko je to jadno. Treba Aliji da podignete spomenik u Banjaluci koji vas je priznao kao entitet.
opet ti kažem da si jadan!!!Ja ti pričam o sadašnjosti i budućnosti a ti spominješ neka prošla vremena!!!Pa ja kad bih krenuo nabrajati naše žrtve, spomenike, vjerovatno bih došao i do tvog porijekla!!!Ali neka bolje ovako!!!RS je činjenica i realnost koju sad prizna čitav svijet priznaju a ti samo možeš da cviliš!!! Tako jadno i ponizno!!!
Dolačka džamija Izgrađena: 1686.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 3.9.1993. Potočka džamija Izgrađena: 1630.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 6.9.1993. Grabska džamija Izgrađena: 1528.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 14.7.1993. Tulejhova džamija u Novoseliji Izgrađena: 1760.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 17.5.1993. Hadži Kurd džamija u Novoseliji Izgrađena: 17. vijek. Srušena od strane srpskog agresora: 14.7.1993. Vrbanjska džamija Izgrađena: ?.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 11.5.1993. Potpećka džamija Izgrađena: 1618.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 9.4.1993. Hadži-Mustaj paše Sokolovića džamija u Novoseliji Izgrađena: 1570.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 14.7.1993. + neznam broj srusenih katolickih crkava O Banjaluci u toliko
Moj problem je što sam realan, a tvoj što si jadan!!!
Spisak džamija u Banja Luci Ferhat-pašina džamija, centar Izgrađena: 1579.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 7.5.1993. Arnaudija džamija, centar Izgrađena: 1594.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 7.5.1993. Gazanferija džamija u Maloj Čaršiji Izgrađena: 1760.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 4.7.1993. Behram efendijina džamija u Novoseliji Izgrađena: 1560.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 26.5.1993. Mehdi-bega Imamovića džamija na Hisetima Izgrađena: 1630.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 4.7.1993. Jama džamija u Gornjem Šeheru Izgrađena: 1554.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 4.7.1993. Talih džamija na Pobrđu Izgrađena: 1580.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 8.9.1993. Stupnička džamija Izgrađena: 1595.godine. Srušena od strane srpskog agresora: 9.9.1993.
Mislim da ti je hitno potrebno psihijatrijsko lijecenje
Ja sam bio u Sarajevu, a ti dođi u Banjaluku pa se uvjeri ko živi u srednjem vijeku!Sarajevo prava džamahirija sa zelenim stubovima ulične rasvjete, hahahaha!A tek ženskog naroda bože ti sačuvaj, a o vehabijama ne trebam niti spominjati!!! fujjjjjjjjj!!!
Jadnice, pa ti zivis jos u srednjem vijeku
JADNA MAJKO KO JE SVE NA CELU DRZAVE SVE KVAZI FAKUTETLIJE JADNA MAJKO SVOJA!!!! ETO NARODE KOGA SI BIRO!!!!
i Treći je realnost, dođite i pogledajte na hercegbosna forumu koje smo karte iscrtali..Treći postoji realno na svim našim kartama ne hercegbosna forumu ! Škutoristan 4 ever ! MI sami ! svih 12 % koliko nas ima u Bosni i Hercegovini !
Isfrustrirani mali ko tebe šta pita!!!IDEMO DALJE, sve bliže, RS U EU!!!!!!!!Pa i vaši političari su to priznali zar ne vidite jedna slioka više od hiljadu riječi prikazuje!!