Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nego sta nego sta moze kad si ti unistio sve sto se dalo unistit!!!!!! pascete i vi iz snsd-a, polako, kad gl.upi srpski seljak skonta da nema nista od tebe i tvoje stranke, jer te samo nepismeni i izabiru!!! dignite se skolovano zivlje rs-a, skinite ovog teroristu svog naroda!!!
srbi s-m-r-d-e..
sve dok mi dobro bude guzzio ženeu Svetlanu Džomba ostaje ..
U prevodu imamo sanseda vas pokradamo i upropastimo do kraja a Dzombicev kabinet radi sta moze....a ne moze nista jer nam sve ladje tonu......tako da ce za sve na kraju biti kriv Dzombic i korumpirani pojedinci na koje je on kojem je najdraza rijec Srbija....eto cijelo vrijeme ukazivao LOL !!!!! A tad ce on vec biti u svojoj prelijepoj vili koja se nalazi u rijeci koju on eto najvise voli.....:)))))) SIKTER