Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ko trezan bre odze.
Od topole do topole pa do krive bukve, ispod smreke ispod smreke, pa viz grma gore.Od potoka do potoka dze se sljiva roka.
Iz svega ovoga se samo vidi to da se RS raspada polako al sigurno,nesto sto je nefunkcionalno u svakom smislu i nemoze da funkcionise tako mora i da se raspadne i da nestane kao da ga nikad ni bilo nije.Hvala.
Sta sve ljudi ne zele,al ko ih pita.............BOSNA JE TU,KAKVA TAKVA JE...........
zAO MI JE,ALI BORBA ZA BOSNU JE UZALUDNA.ZASTO?ZATO STO JE OGROMNA VECINAA NE ZELI.
imal ko da politicki nokautira tog krmka sto se odaziva na ime milorad dodik. I zbog cega ove budale iz sa-xa objavljuju nebulozne izjave tog psihijatrijskog slucaja? Valjda su mrcine istog profila, drugog razloga stvarno nema.
Sjeti se budalo i karadzic govorio iste gluposti ina kraju krajeva ti su te isti i izabrali kao nekog bajagi lidera i oni ce ti doci glave zapamti.
Dodo .. Sta mislis da povucemo ( Bosnjaci a vjerujem i hrvatski clanovi ) potpis sa Dejtonskog plana , pa se vratimo na 92 - Republika Bosna i Hercegovina , i da odmah podnesemo zahtjev za ulazak u NATO sto ce ovi prihvatiti ? Sta cemo dalje , tim cinom nestaje RS ?!
eh još kad bi se dodik nešto pitao oko toga ko će ostati a ko će da ide, ovako mrka kapa druže mile od dedinja
Kad je Ture iznio svoj cvrsti stav nije tako govorila, nego ga dragovoljno primila i to u cijelosti, prihvatila je stav zadovoljna i sretna jer se oplemenila. Ljubomora je cudna stvar. Pjesnici laju pjesme iz ljubomore, pjesnici laju dok junaci ljubav vode.
Knez Janko Bekann (ili Beeee): Kako smrde ove vlasine! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan (poznat po rogovima): Opazam nego sta Bekane! Kad blizu nasih vlaha sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od vlaha ovde zaudara
Knez Janko Kako smrde ove poturice! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan Ka u zli čas, kneže, ne opažam! Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od nekrsti ovde zaudara
On je potomak vanbracnog djeteta carice Milice. Divne oci je naslijedio od pramajke a veliku glavu, m*da i srce od *ebenog praoca, koji je bio nevjerovatno dobar jehac. Zato je MIle vaki ugursuz.
Raja, ocel neko guzice??? Nisam zarazen tako da nema brige, mozete i bez gume. Primam ga svih velicina, i skozicom i bez kozice. Cijena po dogovoru, moze i sa halalom!
15O OOO OOO maraka je ovaj debeli krmak s laktasa do sada najmanje pokr\' nasoj drzavi i naodu-NARAVNO u njegovim krvavim ocima je ZRTVA-DOSTA vise lopovluka i pljackanja nase drzave!Dosta vise manipulisanja,ukinut genocidnu tvorevinu koja je katastrofa za cijelu suverenu Bosnu i Hercegovinu!Pljacka mile dok mu dozvole sve velike sile-kad mu dodje kraja Raffi ode vala al posto jos nije mile iza zida Raffi ce ga lipo u kamenjar gnjida! PODRSKA RAFFIJU i OHR-u! BiH4EVER!