Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemoj eto bila bi velika srbija...Kretenu mogli smo vas potamanit da vas nije Evropa kraljica štitila...Bojala se Islama...
Da nije BiH ti sada ne bi mogao prosipati MENTALNI IZMET. Za razliku od tebe BiH će uvijek biti.
Nabije te cijeli Dejton!
dodo naprijed,otmi im bosnu a rs podaj srbiji.
BiH bi bilo ne bi bilo RS. Vrijeme je da Dodik ode.
da ne bi Daytona sad ne bi bilo ni manjeg entiteta, OTAN nas je zaustavio da vas protjeramo preko drine
I J E B E M TI MRTWE USTA KRMAK JEDAN !
ZAŠTO TIHIĆ SLUŠA DODIKA!!! ZAŠTO OVO RADE??? ZAŠTO AVAZ STTALNO IZJEDNAČAVA AGRESORE S ŽRTVAMA?? ČIJA GENOCIDNA RS ZAŠTO SDA RADI NA LEGALIZACIJI I GOVORI O KOMPROMISU??? U ČIJEM INTERESU OVOME JE NAJVIŠE DOPRINJEO SULEJMAN TIHIĆ PA ONDA ZLATKO LAGUMDZIJA BOSNJACI SU DANAS NAJVISE UGROŽENI, NAJVIŠE NE ZAPOSLENIH IMA MUSLIMANA BOŠNJAKA. ZAŠTO RADONČIĆ JE BLATIO HARISA SILAJDŽIĆA SKUPA S SULEJMANOM TIHIĆEM I ZLATKOM? ZAŠTO SE JE IZJEDNAČIO S DODIKOM KAD SULEJMAN TIHIĆ RADI ZA DODIKA SKUPA SA LAGUMDŽIJOM KAD HOCĆE DA PRAVE ZAPADNU NJEMACKU KAKO JE TO REKAO ZLATKO!!!! ZASTO STE NAS DOVELI U OVU SITUACIJU?? ČIJI JE IGRAČ SULEJMAN TIHIĆ!!!!???? KAZNITI RADONČIĆA KOJI JE MEDIJSKOM HAJKOM NAJEO ZLO KAO I SULEJMAN TIHIĆ,?????? PRED VRHOVNI SUD DA ODGOVARAJU TIHIĆ DODIK, LAGUMDŽIJA!!!! I SMAKNUĆE KAKO GADAFI!!! DOSTA VIŠE ANTI BOANKE PRO SRPKE I HRVATSKE POLITIKE DOSTA!!!!
Vidite to dok Srbija sa dacicem seta okolo i slavi po trebinju policajce nastradale koji su napadali neduzni narod nema srece u toj Bosni
Da nije bilo Dejtona, ne bi bilo ni RS.
PATRIOTE BH KOJI ŽIVE U BH, JA MISLIM DA NEČE JOŠ DUGO OVO MOĆI TRPITI. PRVI PROTESTI U SARAJEVU RADI EKONOMSKE SITUACIJE, ZATIM U CIJELOJ FEDERACIJI, ZATIM NEMIRI I NEREDI, A POLITIČARI ČE SVOJE OPRAVDANJE TRAŽITI U POSTOJANNJU RS-a. šTO JE U JEDNU RUKU I TAČNO I NAROD ČE BITI DOVEDEN PRED ČIN RUŠENJA RS-a. U rs-u je to sada JER IM DODIK NUDI BLAGOSTANJE SAMOSTALNOŠČU rs-a.
dodo veliki drzavnik. u vasingtonu ga primio sef sef osoblja za odrzavanje sanitarnih prostorija na kapitol hilu
E HRVATINO; da vam se tuđman sa miloševićem nije dogovorio u karađorđevu i da niste nama zabili nož u leđa,vidio bi šta bi bilo i sa rs-om i sa srbijom. pa poklali vas u vukovaru a ti idealiziraš dodika! Što se tiče vaših 27 %,na kojima samo skladištite ukradenaa vozila i švercujete preko planina kafu i cigare,te aluminij koji imate plus kamenjar i to je sve što vam je ostalo,glavna privreda je kod nas,a ako imaš i 1% veze sa ekonomijom,znat ćeš da država i narod žive od krajnje potrošnje,a ne od ubleha,a vaša krajnja potrošnja je nula,eronet nije poreza na dobit platio 10 godina,a bh telecom ga plača+dividenda svake godine u federalnu kasu od 150 miliona maraka.e od toga vi živite.Molite se bogu da nedobijete treći entitet,jer vas aluminijum neće moći sve ishraniti,a od krađe se više nemože živjeti,ovako pasete sa naših jasala.svi upućeni znaju da ste vi u hercegovini bez para totalno na tih tvojh 27 %
Eh \"sarajlija\" daleko najefikasnije bi bilo aktivirati praktičnu forenziku: (1)- ispitati omjer kalcijkarbonata i trikalcijfosfata, (2)-zapreminski udio trikalcijfosfata.
KOMIŠIČU, IZETBEGOVIČU PODNESITE TUŽBE PROTIV OVOG FAŠISTE , KOJI PROTIV USTAVNO DJELUJE NA RUŠENJE BH. IMAMO LI MI IJEDNOG POLITIČARA, KOJIČE NAS ZAŠTITITI OD IZJAVA OVOG MONSTRUMA, IMAMO LI MI SNAGE DA SRUŠIMO RS, MILOM ILI SILOM, ISTO KAO ŠTO TO RADE POLITIČARI IZ RS-a. IZJAVA NA IZJAVU, PA NEKA BUDE I RATA. BOLJE I RAT NEGO OVO RAZVLAČENJE PAMETI.
što bošnje prijete a zaboravljaju kako su 4 godine ulazili i izlazili kroz tunel glavnog im grada. ko pacovi j.e.b.o.t.e. toliko ste bili opasni. 1995. ste trcali za hrvatskom vojskom i ulazili u gradove. toliko ste opasni bili. poklopite se i budite mirni na tih 20% jer ako krenete opet u rat, opet ćete dobiti po nosu i izgubićete i to što imate. vi u ratu protiv srba imate šanse ko u fudbalu protiv portugala. zato psssssssst i nijedne.
... bilo bi zanimljivo ispitati omjere kalcijumkarbonata i trikalcijumfosfata u dubokim temeljima \"glavne zgrade u Banjoj Luci\" koju je \"trnutni srpski bog\" ostavio u naslijeđe svojim podanicima ... ali kako to izvesti a da se zgrada ne sruši ... šta li bi na to kazao gospodin Amor Mašović ?