Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogotovo kad se neko potrudio kao srbi da ociste etnicki teritorij ne birajuci srestva od masivni pogubljenja, silavanja, protjerivanja itd.
Opet Bošnja ne može na miru da popije kaficu! Ne da Mile ni nedeljom! Nije fer!
u svakoj demokratiji narod ima pravo na samoopredjeljenje do odcjepljena...ovdje mora da zazivi demokratija...ne moze se ovako jos dugo maltretirati narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ko nije skont'o da je ovo predizborna i treba da ga levati. Nema odvajanja parcele za kuću dok to sve tri strane ne potpišu. Krivo im što se rješava konačno pitanje Kosova pa da zatežu malo.
''Granice nisu bogomdane, treba afirmisati prava na samoopredjeljenje'',kaže DODO. Slažem se ako je riječ o Kosovu,Sandžaku,Vojvodini.
Naravno da granice nisu bogomdane. RS uopšte ne mora biti u ovim granicama. A možda ne mora ni postojati, ha Mile, šta veliš?
A isto tako i srbija
Milorad Dodik@ Prica basne za birace, Bosna se ne moze podijeliit, jer medjunarodna zajednica sa Vatikanom na celu i EU NIKAD ne bi dozvolila da se granice pravoslavlja priblize njima.Znaju to vrlo dobroi poliiticari iz Srbije i Rusije .Zbog toga su zaustavili sve ofanzive koje vode u tom pravcu,.U slobodnom prevodu ima da se patite u toj meraji ili ce te biti bez budcnosti i mogucnosti.
A čuj ''čovek'' ima krvožilni sustav u katastrofalnom stanju tako da ga ne mogu spasiti ni bajpasi, ni stentovi ni bilo kakve kardiovaskularne operacije čak ni na VMA ili Centru za srce u S. Kamenici. Ne mogu ga spasiti ni doktori ''Debejki ili Barnard''.
tako je mile.prave srpske patriote podrzavaju te ideje.ujedinjenje ili smrt.da prihvatismo ono sto su nam nudili sve od zadra do ohrida,danas bi hrvtska bila velicine luksemburga,makedonski problem nebi postojao a muslimani bi bili veci srbi od mene iz sumadije.duh velike srbije zivi i jednog dana ce biti pusten iz boce a tad ste najebali.ne tratimo puno.nemanjice zemlje do prilepa,pola bosne.deo srpskog vojvodstva baranju i vojne krajine.300g smo branili evropu od turaka.
a hrabri hrvati pobegli i na opustelu zemlju se naselili srbi granicari,sa svojom posebnom drustevenom i crkvenom autonomijom.hrvati posle turskih osvajanja i opsade beca se razbezali po celoj evropi.bivsi slovacki predsednik gasparovic je hrv porekla.isto se desilo u juznoj ugarskoj.madjari se sto poturcili,sto izginuli,sto emigrirali ka severu.u 17veku srbi naseljavaju te opustele krajeve,sto hazburzi koriste da nasele te zemlje i naprave jake vojne granice,sastavljene vecinom od srba.
@mujagaradojkovic tako da su srbi 300g branili evropu od turaka a tragicno da su mnoge turske vojskovodje i vojnici a pogotovo elitni rod osmanlija janicari,kojih je dobar deo bio srpskog porekla.sa jedne strane srbi za interese hazburga,sa druge za osmanlije a koliko se tek srba pomadjarilo.sandor petefi je srbin.desetinehiljada srba je emigriralo za rusiju.u borodinskoj bitci 1812g od 37 ruskih generala,11 su bili srbi ili srpskog porekla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pocinje mi biti zao ovih Srba i Hrvata koji ne dozivljavaju BiH kao svoju domovinu tj. dozivljavaju je kao neki teret kako kaze Laktashenko...mozes mislim kako je to kad se svako jutro probudis u zemlji koju mrzis iz dna duse a onda po citav dan mrzis samog sebe...jadnici...
Ispravno!
E popušiš mi karinu međede
On dobro zna da ako ne bude trubio o tome ostace bRez posla u oktoMbru, a sad ce predizborno saveznicka SDA reci da ce biti rata ako se budu barkale granice i eto dzumbusa, dok ce Europejac Covic poceti trubiti o ugrozenosti Hrvatskog puka ( koji sa drugima odseli u Europu i sve ga je manje i u Bosni i u Hrvatskoj) i to je ta magicna formula koja uvijek besprijekorno servira izborne pobjednike koji ce se pobrinuti o svom stadu i opet su nakon izbora i vukovi siti i koze roge na broju.
Ekonomija propada, zaduzuvanja u milijardama, rs je entitet za nekoliko porodica, seljak na ivici egzistencije,dok on sinu daje kredite da se ne drogira,dok rasprodaje radineriju, mtel, naftnu industriju, birac, alumnij itd, vi se dragi srbi hvatate za price o ugrozenosti i 25 godina nakon rata...Ugrozeni ste vi od Dodika, jer da niste ne biste u kolonama dolazili u Sarajevo po hljeb, koje vam je toliko mrsko.
joj ko u kinu, ismija se
U pravu je dodo . prekrajat ce mo granice srpske. Nama brcko bijeljina srebrenica i zepa povezana sa gorazdem a srpskoj drvar grahovo i vakuf
aaaaiiiiihihihihihihihihi
Ma nemoj , vidi sto je '''pametan''! Protjerali milion ljudi, pobili 100000. pokrali sve( kuce, stanove, imanja) i on bi sad da mu to halalimo! NIKAD!!!!!
fino bogami, napadneš, pobiješ, protjeraš, opustošiš, vještački podijeliš i onda kukaš da živiš u neuspješnoj zemlji. .ebo ti pas .ater
Bolje da zapjevas Osmanagu pa da ti tata Tayip dadne koju marku. Izlapila pjesma da ti nemoze niko nista.
Psi laju a karavane prolaze, ovo je obični pas koji laje tj. ne ujeda.
Evo sad.da.se.kaze da Srbi imaju pravo da.se.odcijepe.i pripoje Srbiji volio bi neko da.mi kaže kako? Hajde i nekako istočni dio RS geografski logično. Ali Banjalucka regija nikako. Kuda????. Da kopa.tunel ispod Brčkog ili da pravi vijadukt. Bosnjaci i Hrvati nikad.nece bez rata dati Odzak, Brčko, Gradacac, Orašje.... ovo je glupa priča pred izbore
zasto da ne. u to ukljuciti i srbiju i hrvatsku i crnu goru. po vjerskom kljucu. to se moglo i 90tih bez prolivene krvi.al valjalo je unistiti industriju i obogatiti se pljackom.