Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi niste normalni......
Zar ovo u Sa nije najjadniji teroristicki napad u istoriji terorizma? realno ovo je samo predstava... i ako mene pitate..bezze
Gavrilo Princip Dr.aza Mihajlovic Slobodan Molosevic Dobrica Cosic Milorad Dodik Nikola Spiric Ivica Dacic Boris Tadic ITD...........sve srbi teroristi i genocidasi.....
HAHAHAHAHAHAHA PA RETARDU JE,BENI....... KOJA JE TVOJA DIJAGNOZA!??? ali neka te... da znamo s kim živimo....... samo ti nastavi.......... kralju..................
DOĐOŠU, ti u RS imaš skoro svaki mjesec teroristički napad i to uglavnom po vjerskim muslimanskim i katoličkim objektima kao i po kućama Bošnjaka i Hrvata! Pobrini se da zatvoriš četničko-teroristički kamp u Draževini kod Višegrada!
Da Selma, samo ti vidiš. Kad si to prvi put primjetila? Od kada imaš te vizije? Možda nije kasno... Kontaktiraj specijalistu.
MILEEEE TI SI NA REDU I TVOJ GENOCIDNI NAROD HAHHAHA
ovaj put ne mogu a da se ne slozim sa dodikom i to u recenici \"a ne minimizirati i stvarati pogrešnu predstavu u javnosti\"
e sto tebe ne izrafala ona budala u pm...
Svaki dan hvalim boga što živim u Hercegbosni, a ne Sarajevu.
STOP TERORIZMU I TERORI SRBIJE.!!!!!! Srbija finansira terorizam, vehabija i srpskih talibana cet.nika , ravnogorskih pokreta i td.!!!!!!!!! Dosta vise agresije Srbije nad drzavom Bosnom i Hercegovinom.!
Pa zar nisi dva policajca stradala?na snimcima se vidi kako su jednog donijeli na cestu a drugog sa trave odnijeli sa lijeve strane ambasade
Pazi kakve on ima veze s onim Gospodinom,pazi he he da ti ne bi ko Rek\'o.. đe ti je pamet!?!?
\"Moon je predsjedniku Republike Srpske zahvalio za iskazanu brigu\" Nek me neko \"oshine\" necim,ocam!!?
Mora da je Darko Trifunovic, iscenirao ovaj AKT sa D. Cosicem, Iv. Dacicem, Borisom Tadicem, V. Jeremicem, Miloradom Dodikom, i sa UDBA, KOS, BIA i SANU terorizma Srbije...kako to da Srbin \"Mirko Ljujic SIPA\" nije bio obavjjesten,Ljujicu Srbine.!providan si.!
Opet ste dokazali koliki ste pacenici. kakve veze on ima sa oim bradonjom?
nemojte vi meni sta zamjeriti ja cuclam doktorima svaki dan u Jagomiru, to mi dodje ko terapija....