Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja manipulacija. Šta znači "blokiraju"? Kad RS blokira BiH institucije onda je to neophodno, kad RS blokiraju bošnjaci onda je to iritantno.
polahko...Kada zavrsi ko fahro...onda nek prica o crnoj listi
pa isto ko prebacivanje nadleznosti premijera i predsjednika entiteta, glavna je ona funkcija na kojoj sam JA
Glumi putka, hahahahahahhahahaha, seoski kabadahija bi se laktao sa amerikom, hahahahahahahaahah
Hoce svako zajedno ali nemoze kad svako svoje namece, tako da cemo u buducnosti jos vece budale gledati od politicara.. Nadam se najboljem al' 'vako stanje ljudi, politike, suzivota..noga ba iz BiH
Ova volina misli da se netko ozbiljan bavi njime...Radijo je za CIA pa onda počeo da galami valjda zato što su ga rano odhebali i ostali mu dužni 3-4 plaće.
Jao lupetanja. "Zašto recimo nije 31. godina p.n.e osnova za modeliranje organa na ovim prostorima, pa ćete vidjeti da tamo bilo 70 posto rimljana na ovim prostorima".Osim toga "apsolutno nedostojno jedne tako velike zemlje koja još nije otkrivena kao što su SAD da se njihov ambasador otvoreno miješa u unutrašnje stvari bilo koje zemlje, pa i Rimskog Carstva“. Poštovani glavonjo.....Merkel bi vjerovatno uzela model 1941.godine ali ne može.
čega se pametan stidi budala se ponosi
Jedno pitanje: Ako je gospodin Dodik toliko glup kao sto to neki ovdje misle, kako onda da vas on tako dugo i uspjesno *ebe? Sta to onda vama govori o vama samima?
Dobar je Mile, koliko je firmi samo njegova vlast uništila u RSu. Jedan od najbogatijih ljudi Balkana dok mu stanovništvo dolazi radit u Federaciju.
eh jad i cemer od njega, zamisli ako uzmemo popis iz nekih 1000 god onda bih se ti nasao negdje oko karpata ili stepa urala zajedno sa svojim ahbabima.
ovaj zaista misli na kraju kao milosevic kidnut u rusiju i da ce ga rusija cuvati. pa onjk-onjk slobo je srbima oduzeo milijarde i sa tim parama je kupio sigurnost, sebi i svojoj porodici. ti si sa svojih nekoliko stotina ukradenih miliona rusima bitan kao crno ispod nokata. nego ti nastavi iskoristavat srpsku zaluđenost "pasi travu al srbuj" pa da i mi siromasni imamo svoje sluge. evo dva brata iz doboja nam kreče haustor zgrade 0,40 feninga po kvadratu. kazu bolje bit rob u tuzli nego gladovat
Cuj ovo,da nebi neko ocrnio BiH,sinko pa tije razvalöjujes i crnis godinama a ni ovi drugi nisu bolji.
Tvoj najveći poraz je dan kada si se začeo!
@Onaj Altijanin Nikako da prestaneš ženska bića mjeriti tvojim aršinom. Ako je okorjela pandura ona koja te rodila postoje i normalna ženska bića. Ugodan dan, Emina (umrijećeš glup, u BiH nisu sve hanume) ima i gospođa.
Crniji si ti i od crnog Đorđa. Krimos i sirovina.
Glavni baja u sumskoj faveli..
miletu je dogorilo izgleda........
Istina da su Srbi bili većina 1931., ali tada je dobar dio Muslimana bio u redovima Srba.