Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeco ne bilo vam što vam majka misli.......nadajmo se da je samo pubertet ne nešto gore.
kakva je ovo majka,jucer otislo tek jutros prijavila nestanak.. "Roditelj dječaka prijavio je jutros da se dijete udaljilo od kuće jučer poslije podne"
@river_angler Nevjerovatno..,...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rodi ga odhrani ga i da ti bude briga cjeli zivot
Ni pas nebjezi od kuce ako se sa njim lijepo postupa. 90% je roditeljska greska zdrav kontakt sa djecom. Vecinon se djeca prepuste samoj sebi. Djeca trebaju paznje i ljubavi jos su oni mali u glavi mozda vako izgledaju veliki. I pas se povremeno treba pomilovati. Budite roditelji.
pobjegli skupa u London
jbt kod mene prijavljena kradja auta, posle citam zapisnik ne mogu da vjerujem sta sve pise sto nisam nikad u zivotu izjavio, kao u XX sati nazvao sam ih i rekao da su mi pokusali otudjiti auto i bla bla a ono lik iz auta pored mene zvao a ja u kaficu sjedio nisam imao pojma.. cak i tablice mi pogresne zapisali.. desilo se u Kalesiji btw.. znaci ne mozes se uzdat ni u policiju..
mali udara više nego pola klixovaca aahahaha
I ovi se takmice ko ce goru vijest objavit.. Nadam se da je ovo samo igra djecija... Ali opet trebamo se svi angazovat jer sigurnosna situacija nije dobra i moramo je mjenjati jer nas je više u odnosu na ove krimilace i klošare. Pozdrav
I kao u svakoj bajci "tako su zivjeli sretno do kraja zivota"..
. BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA.... http://tinyurl.com/zwb553h .
Tebi nije dobro jarane !!!
Izgleda ova djeca nesto skrivaju zato su i pobjegla
Ima li je*eni dan u ovoj drzavi da ne bude ubistava,pljakci,udesa,napadnutih raznim predmetima,otimanja,nereda Boze sacuvaj
Nadam se da nije nista gore od toga osim da su djeca otisla negdje da "konzumiraju" ljubav.
sa 12 godina?
@SheRains Ljubav ne zna za godine
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pubertet je stanje s mozgom bez upotrebe njeg... djeco vratite se i ne sekirajte roditelje.. vi ste ipak djeca, izvnite, vi se momci i djevojke.