Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki su i predili ime ,jedan od njih ,zlikovac iz Pive,Slobodan bobo Curcic ,sada Pekovic, sin Tadije sumara, dok je Bobo ubijao nejac ,Tadija je krao stoku od muslimana iz sela uz granicu sa CG .Svi dokazi su poslati sa stotine imena zločinačkih hajduka iz CG
to nisu crnogorci, to su masni i pogani chetnici
"Srpskih vojnika, uglavnom iz Crne Gore".
Dobar mogli ste, sačekati još 30 god pa ko Andriju Artukovića u 90 g kazniti, sranje. To je trebalo pofatati odmah nakon rata, ko god je to radio, streljati, vozdra
Malo su okasnili Crnogorci, ovi što su činili zločine ako su tada imali 40 godina danas imaju preko 70 godina i dok im pođu suditi imati će 80 ,a ko živ a ko mrtav .... Šta su radili ovih 32 godine ???? Ili su čekali da pomru ???
Mnoge Crnogorke koje mi dodju su ženstvene i fine. A opet, ima onih drugih koje dođu u Sarajevo ko da su ga oslobodile, s puno mržnje i čet.kluka, uvijek im se čudim. Nastoje , čak, i probleme da prave pa se desavalo da samo njih istjeram. Iznajmljujem stanove.
bude li šta ovo ono?
Gdje god je bila organizirana odbrana nije bilo zlocina, silovanja, logora.... gdje god su mogli radili su zlocine zato uvjek treba biti spreman i jak, jakog i spremnog niko ne napada, to je jedina garancija za mir - biti spreman na sve, biti svjestan svega ali zivjeti normalno jer zivot ide dalje, voli i brani svoje a postuj tudje.
Imate Radojicu Bozovica zvani Kobac,koji je bio nadredjen Legiji na strani Fikreta Abdica u borbama protiv Armije BiH. Zlotvor teski kojeg niko ne spominje.
Svako ko je cinio zlocine, bilo ko, bilo koji i bilo na kojoj strani treba da odgovara
odovarali su svi s bosanske strane, a i bilo ih je malo jer su bili zrtve.genocida, to nije isto. to se organiyovalo u srbiji i crnoj gori, nijedan nas vojnik nije presao tamo!
Trebaju svi odgovarati, naši vaši i njihovi! Znači svi³ ...e sad ko je najbrojniji to je druga priča...
Treba da odgovara svako ko je cinio i skrivao ratne zlocine a pogotovo silovanje ...
svi koji su činili zločine treba da odgovaraju
To su današnji litijaši neki.Remetilački nastrojeni prema CG
Zlotvori nikad nećete imati mira!
Zlocinci imaju svoje Ime i Prezime. Stavljati u kontekst citav narod nije ispravno. Crna Gora je svojim postupcima pokazala da nema veze sa zlocincima. Sto nije slucaj sa Srbijom!
Stoka ,otpad,gadovi!