Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da SDA ostaje u opoziciji na svim nivoima. To znači da će biti spašena namjenska industrija na koju je Novalićeva kćerka već bila stavila šapu...
Sretno i pokazite da moze bolje !!!
Ni po jednom ustavu na svijetu pa tako ni po Aneksu 4 UOPSTE NE POSTOJE PREDSTAVNICI NARODA!!!!!!!. Tamo fino pise clanovi Predsjednistva iz reda BHS koji PREDSTAVLJAJU DRZAVU I SVE NJENE GRADJANE. Svi koji misle da gradjani BIH trebaju izaci na izbore sa plavim, zelenim i zutim trakama na rukavu da UBACUJU GLASACKE LISTICE U PLAVE, ZELENE I CRVENE KUTIJE SU NISTA DRUGO NEGO NACISTI, NENDERTALCI, cija je svijest na prahistorijskom nivo, nivou urodjenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konakovic zavrsava kao Radoncic
@gooUser1664815087 Konaković je naš novi Tito. Od bošnjačkih političara osvojio najviše glasova za federalni nivo. I šta to znači, pa naravno, znači da ga narod najviše voli. Sretno Dino.
Cuj osmorka ahhahhahhahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
Bolje nikakva vlast nego sa HDZ .
Elokvencija, nacin govora tijela(nepotrebno i nekontrolirano mahanje rukama) permanento ponavljanje uzrecice OVAJ od strane sugovornika u ovoj emisiji sve govori o ovom politickom kadru kojim raspolaze stranka iz koje dolazi. Po mom licnom misljenju gledajuci TV Interviju zakljucujem da gospodin pod hitno treba da potrazi profesionalnog logopeda te da nauci pravlno izgovaranje Bosanskog jezika bez uzrecice OVAJ.
Malo je tri uhljeba.... sad ih je osam !
Srbi uz SNSD i Hrvati uz HDZ. Samo jugobalije iz ugodnosti većinski bošnjačkih teritorija svoje obaraju i hoće da su građani svijeta.
FGR- ovska osmoraška bagra pristala je da Bošnjačku većinu od 60% pretvori u političku manjinu od 30% s kojom će Dodik i Čović praviti sprdnju. I u ovome masla i ćutologa Bakira.
Ako takvi ko ti cine 60% (a ne cine!), i trebate biti manjina...od vas parazita ni jedno drustvo nema koristi, tako da sto vas je manje, to bolje
Fahri treba dodjeliti mandat, plutajući 🤣🤣🤣 da bilmezi budu devetorka. Jazuk je
Pravite vi šta hoćete al tata Dragan kako kaže tako će bit kad ćete više shvatit da Hercegovaca nemožete pobjedit da vas je tri miliona sad se takmiče ko će prije potpisat sporazum kako Dragan kaže hahaha koji ste vi levati uzima vas Dragan lopatom
Svi za nedjeljivu, suverenu državu Bosnu i Hercegovinu a niko nema nijednu kancelariju u RS.
mali ZAVNOBIH
Nigdje ni rijeci o borbi protiv kriminala, korupcije i krivosudju.
"za uspostavu pravednog društva jednakopravnih ljudi" - znaci Hrvatima i Srbima ovo nece odgovarati.
Slaba fajda. Ovo će se raspasti k'o kula od karata.
Kakav otpad je isplivao na povrsinu da Bog dragi sacuva...
Mi smo grupa koja je dala više ustupaka HDZ-u od SDA pa su nas ovi izabrali. HDZ-u ćemo dati sve važne funkcije i one malo manje važne, preostale ćemo podijeliti multi-kulti. Naš premijer će biti Nermin Nikšić koji nije prošao ni pomoću konpenzacije.