Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasovi za strah,glad,beznade i ocaj,
Danas, Sarajevo, 2 Lijepo usminkana ``GOSPODINA`` setaju se po skoli (izborno mjesto) dok jedan od njih svako malo zaustavi grupicu momaka da im kaze, ili cak dobaci - Glasajte za SDA... DA bi na kraju ispalo, TO je neka KOMISIJA iz SDA koja prati izbore i obilazi Izborna mjesta ????? N NIJE VAS STID TAKO NISKO PASTI!!!! I TIME SE BAVITE!!!!
CRVENO JE IIN!!!!!
Neznam zasto ali danas skoro svi dosli na izbore u crvenom lijepa moda
Ja sam glasala u crvenoj maici
SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!!SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!!SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!!SVI NA IZBORE !!! SVI NA IZBORE !!!
@fahro: M\'rš!
Vratice se Valter.... nisu nas divlji uspjeli otjerati! Divlji vratite se u gusinje!
svi za sbb...kakav god da je \"ne mere\" gori bit neg ovi
Nisam mogao glasati u Becu jer je registracija biraca trajala do 19. jula! Ko je u sred ljeta i godisnjih odmora razmisljao o oktobarskim izborima?!?!?!
tako je andrej svi na glasanje i imamo se cemu nadati
Pozivam sve gradjane ove divne zemlje da maso vno izadju na izbore i glasaju za smjenu aktuelne vladajuce garniture.
eno ona na slici izabrala Komšića za predsjednika
Svi na izbore ljudi!