Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nas briga da li vi podrzavate ili ne, britnite se o vasem jadu i cemeru. Stoko krv vam je zaprljana od Turaka. To sto stalno neki *eru o raspadu BiH i svemu ostalom, to nas boli briga. Mi imam drzavu ponovo nakon 500 godina raznih okupacija, kolika god ona bila, i kad bi se RS odvojila i hrvati kad bi otisli mi bi opet imali svoj teritorij i svoju drzavu sasvim dovoljnu za ovoliko koliko nas ima. Tako da danas u ovakvoj BiH s entitetima i kantonima opet smo u boljoj poziciji od ostalih naroda jer imamo nasu drzavu i to nam je bila zelja i cilj borbe. Zelje ostala 2 naroda se nisu ispunile, ne zive u svojim \"maticnim drzavama\". Dobri Bošnjani potomci velikana Kulina i obitelji Tvrtkovića, okrenite se malo pozitivnijem razmisljanju o svemu ovome jer smo zaista u prednosti. U Banjoj Luci se viori zastava BiH, tako i u I. Sarajevu i Širokom Brijegu, iako nekada stidno i skirveno ona se viori! Vrijeme je da se obracunamo s izdajicama u vlastitim redovima i da radimo!
I BiH nastavlja postovati teritorijani integritet Srbije.....pa sta......zasada !!!!! Odjebite vi i vasa briga.......o nasem teritoriju !!!!!!! SIKTER......ps i nemoj da lazete javnost i sami sebe vise
Ama ko te pita podrzavas li ti teritorijalni integritet i suverenitet BiH, BiH je suverena drzava pa da li to ti podrzavala ili ne, i mi podrzavamo teritorijalni integritet i suverenitet srbije bez Sandzaka i Vojvodine, A srbija nije nikakav \"garant\" dejtona kako to vi volite da kazete, smrdija je samo jedna od strana potpisnica i nista vise, nikakav vi garant niste, vi mozete biti garant beogradskom pasaluku i to je sve.
Trebaju nam radna mjesta, u ovom trenutku najbitnije...
Još samo da pređete KONAČNO sa riječi na dijela i svima bi bilo puno bolje, a dok god govorite jedno, drugo mislite, a treće radite nema sreće ni za BiH, a ni za Srbiju!!!!!!!!!!!!