Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka islamisticka ali bosnje ce ih sve osloboditi... farsa od bosnjackog sudjenja
AMA STA VAM JE LJUDI,PA NAS SU BRACA MUSLIMANI ,,TJERALI DA ISPIJAMO KAHVE I DA STALNO JEDEMO SENDVICE,, U KAFICU ,,BORSALINO,, U B FAZI ALIPASINOG POLJA.PA CAK SU NAM DOVODILI I TREBE,U VATROGASNU POSTAJU PREKOPUTA ,,BORSALINA.ISTO NAM JE BILO U MUSLIMANSKIM ,,ODMARALISTIMA,, KAO KADA NAS JE DRUG TITO POD MORANJE ,,SLAO NA MORE JADRANSKO I TO BESPLATNO,, A NAMA SE UOPCE NIJE NI ISLO,PA MOGLI SMO SE KUPATI I KOD NASIH DOMOVA. FUJ I ZA ,,BORSALINO,, I ,,ZA SILOS TARCIN,,
Da li je ovaj Kalgari što ga spominje Đođre Andrić, onaj što radi u Suhodolu za Federalnu upravu Policije???
Sta kaze Vasvia koja je razlika od tucenja u Srpskon logoru ili u Silosu odmaralistu. Ima li ona podataka koko su tukli u Hrasnickom zatvoru ?
Ko bi reko da su multietniĆari i merhametli Bošnje bili ovakvi z l o č i n c i! Kažu da ni mrava ne bi zgazili i ne bi, al bi Hrvata i Srbina gdje god su to mogli. Gdje nisu mogli, nisu ni u b i j a l i civile, žene, djecu i starce. Ipak je to bila jultietniĆka vojska sastavljena od 99 posto Bošnja Poturica i 1 posto ostalih poturica.