Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni samo zele jedno a to je da mi budemo sto neuredjenija zemlja da bi oni i dalje mogli vedriti i oblaciti,puniti svoje djepove,dodjeljivati mjesta direkotra,ministara i nista ne raditi.Bojkot SDA.
SDA glasao protiv,ma sram ih bilo,ovo je grozno,dakle oni su za da se ubijamo.
Znas onu parolu SDA stranke? Sve je dobro samo nek se ne puca...... To oni i hoce jer zive od toga, da se mrzimo, koljemo, psujemo itd. Nacionalne stranke zive od toga samo sto to zatucanom narodu nije jasno i kontaju da ako nema nacionalnih stranaka nema ni njih...
Ne mogu da vjerujem da neko moze da glasa protiv ovog zakona. Ipak svaka cast SDP-u sto ce nastaviti sa ovim iako je zalosno da se za tako nesto uopste treba boriti.
trebali su umotat prijedlog zakona u sjajnu foliju prijedloga povećanja zastupničkih plata, premija i paušala. u trku bi ga usvojili
SDAovski lopovi nastavljaju po starom...
SDA prije svega, jednom za svagda mora raščistiti sa (NE)PRINCIPIMA i NEDOSLIJEDNOŠĆU koje je karakteriše od 1990. Ovakav Zakon je bitan ma ko ga predložio. Ne mogu vam biti usta puna Bosne, države, patriotizma, vjere a u praksi se ponašati potpuno dijametralno.
pa ako usvoje zakon izace na vidjelo ko placa huligane da prave sranja na stadionima,
Samo naprijed Selimovicu, ti si istinski borac da od BiH postane gradjanska drzava i gradjani to prepoznaju !
Pa malo vam je JEDAN VEDRAN???? E nedaj Boze da Vase dijete bude povrijedjeno u navijacim neredima... Kako vas nije stid????
S jedne strane kontam kad bi njima neko polupao prozore na kuci ili devastirao auto, mada tesko jer oni imaju garaze, mozda bi im tada doslo iz guzice u glavu, a s druge strane opet ne razumijem protivljenje, jer smatram da su upravo ove stranke trebale biti pokretaci ovakvog prijedloga, s obzirom da neredi na sportskim dogadjajima nastaju upravo zbog skandiranja nacionalistickih huskarskih slogana i govora mrznje, ali eto mozda je do mene...
to smo mi...
Ovo je smijesno sta radi ova SDA ! Prvo se ponasaju kao najvece patriote BiH, guraju svoje stranacke interese u drzavne i govore kako ce se BiH raspasti ukoliko njih nema na vlasti, a onda glasaju protiv ovakvog zakona? STRASNO ! Blokiraju JMBG i smjenu svojih ministara iz vlade FBiH vitalnim interesom bosnjaka, a ovamo blokiraju zakon koji se direktno odnosi na poboljsanje opceg stanja u drzavi....... Sta drugo reci nego da nacionalistima i nacionalnim strankama odgovara u drzavi dok smo zavadjeni i dok se koljemo pricama cetnik, balija ustasa nekaznjeno...... Nikad ovo nemojte zaboraviti da su zelenasi glasali protiv ovog zakona !
@pošteno govoreći Hajd ne rise molim te, ja sam jedan od tih džamijaša koje spominješ ali ipak neću ni u snu podržati Sda koja razvaljuje sve što je imalo dobro u ovoj državi. Po tvome ispada da su sve same seljačine po džamijama, da se maltene neznaju ni potpisati i sl. Uđi malo u džamiju i vidi šta se tamo dešava (ako si uopšte musliman) i nemoj komentarisati nešto o čemu nemaš pojma. Haman si ti od onih koji tradiciju i religiju stavljaju u istu ravan...
Sta ovi iz SDA i HDZ-a misle da su u Engleskoj huliganstvo i nemiri na sportskim dogadjajima sami prestali??? Jesu li oni normalni? Sta pokusavaju postici ovim, osim sto ponovo blokiraju pokusaj da se uspostavi red u drzavi, pa makar se to odnosilo i na sportske dogadjaje?
aaaaaa
ccc
ccc