Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katastrofa
Sto se tice BBI centra mislim da svako ima pravo da u svojoj kuci sluzi i toci ono sto on hoce. A sto se tice paketica u vrticima, bas me zanima da li ce se iko sjetiti da donira koju igracku, slatkis i sl ili ce opet roditelji sami finansirati te paketice. Ima djece ciji roditelji ne mogu odvojiti ni tih 10KM, shvatite to ljudi. Dajte pocnite brinuti o necem realnijem kada su djeca u pitanju!!!
Šuplja priča \"svinjska gripa\" da nije to nešto drugo bi izmislili, a Arziji može efendija Cerić donijeti poklon.
Koja ste vi \"amerikanizirana\" zaluđena stoka... Hoćemol\' još učiti djecu i to da su ih rode donijele na svijet? Zapravo, poletjele prema nekoj savršenoj zapadnjačkoj državi gdje eurići rastu na grani i gdje svako svakoga voli i poštuje pa slučajno svoje kese ispustili ovdje? Nije ni čudo što živimo u tupavoj državi kad odgajamo i učimo djecu na pogrešan način. Kakav ba \"Djedica\"??? I dijete od tri godine zna da takvo što ne postoji, ali ne... Vazda mi znamo šta je najbolje za našu djecu pa nam se svinjarije ponavljaju iz dana u dan... Ljubav i radost dijete treba osjetiti u svojoj kući, među svojom porodicom! Ne tražite svoju zamjenu u obliku debelog bradatog dilera kineskim kičastim poklonima jer možda vi ne znate obradovati svoje dijete!
pa neki dan sv. nikola dijelio paketice djeci... to je to...
Arzija je legenda!!! Vi papci i papanke joj ne mozete nista ! Sretno i bericetno joj bilo u sljedecem mandatu aBd
koja sramota, cojek ne moze da vjeruje.
Zalosno da nove genracije malih Sarajlija rastu bez Deda Mraza ali narode moj to vam je vlast koju ste sami izabrali. Sad uzivajte!!!!
mogu shvatiti kad ljudi negoduju ali kad vidim u vecini tekstova da se vrijedjaju Bosnjaci i muslimani i nazivajuci ih svakakvim imenima i izjave koje mogu napisati samo fasisti, e onda vala takvi kao vi vjerujem i ne zelte tog deda mraza. Nego samo vam treba povod bilo kakav da bi pisali bljuvotine kao i svaki dan na ovom portalu.
Sarajevo - fuj na sta ste spali. Nije ni cudo da vecina BiH ne zeli da ima takvu prijestonicu netolerancije kao glavni grad. A isti ovi koji podrzavaju ovu kurbu Arziju garant nazivaju Svicarce fasistima. Eto zasto nece minarete, da im se za 50 godina ne bi desavale kojekave kurbe poput ove kurbe Arzije. Fuj.
Pala magla do pola Sarajeva...a izgleda ce tako i ostati. Zalosno, Ella
nije ovo sranje od vijesti, ovo je prava stvar! ovdje muslimani samo govore ono sto inace misle. kao ova \"muslimanka\" koja likuje nad zabranom deda mraza, i pjevusi onu balijsku \"teskoooo vam se kajfiriiiii\" a gradjani i dalje ne shavataju da su porazena manjina. eeee moji gradjani, tesko vam se gradjaniiiiiiiii
fetva je muska cuna a hatdoze su zenska cuna :) strasno
ne znam sta mi je tuznije ovaj clanak i nebuloze u njemu ili komentari koje citam.... tuzno je da se zabranjuje da se djeci podijele paketici za Novu godinu... Djed mraz nema religiju osim one nevine djecije .. ali ce i ta nevina djecija religija nestati s obzirom da se ti malisani od rane dobi prije nego konkretno propricaju uce o vjeri odraslih....zalosno.... oni koji podrzavaju Arziju i njoj slicne samo nas brukaju.. nije ni cudo sto u Svici brane gradnju minareta i imaju losu sliku o muslimanima... ali i dalje slusajte savjete \"ko su oni da im se prilagodjavamo, nek oni prilagodjavaju nama\" ... nikad mi nigdje stici necemo... trebamo biti sretni sto nam i vize daju da idemo kakvi smo.... niko ne zeli primitivne ljude oko sebe.. stidim se sto uopce zivim ovdje i sa kim zivim... FUJ
skinite više ovo sranje od vijesti, samo dajete priliku frustriranima da se osjećaju pametnije nakon što napišu sve gadosti što im padnu na pamet. @coco poflautaj mi još jednom za kraj, ciao papak