Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super primjer.. Jedno pitanjce \"Zar ovdje nije minsko polje ljudi\" koliko se sjecam bilo je :( sorry ako sam negativa
Svaka cast na ovoj aktivnosti. Ovo treba organizovati na nivou svih osnovnih skola u KS-u. Uzeti npr. 04.11 kao datum kada bi svaka skola, svake godine trebala posaditi 100 mladica raznog drveca. Spojiti ugodno sa korisnim.
I nas su tjerali kao djecu da kupimo papire i smeće po parkovima. Obavezno iza tih akcija barem trećina djece je izostajala sa nastave jer su se porazboljevala. Zašto ove silne robijaše ne ukljuće u akcije pošumljavanja. Čuo sam da na Igmanu ima nekakav zatvor.Pa umjesto što leže i goje se bolje da ih ukljuće u društveno koristan rad umjesto ove djece. Do sada se mogla pošumiti cijela Bjelašnica i Igman pa i ostale goleti u okolini.
Ja osvanu na sarajevo-x-u hahahahah nmg da vjerujem ovo je jedan od boljih dana u momo zivotu
sve je ok ali... problem sadnje borova ili borica je u tome sto su oni jako osjetljivi pa je pitanje koliko ce ih se primiti. daj boze da se barem 50 % primi. ja sam jednom sadio pa se samo desetak primilo , a posadio 500 komada, pa vi vidite , ziva istina.
Za svaku pohvalu :)
Svaka ČAST milion puta! Kamo sreće da svako dijete tokom osmogodišnjeg školovanja posadi barem 100 drveta! Srednjoškolci po 200. Svaki zaposleni u Kantonu, bilo da je federalni ili državni nivo, barem po 20 godišnje. Sarajevu nedostaje barem 1 milion novih sadnica. Makedonci dva puta godišnje imaju akciju \"DAN DRVETA\".Vlada obezbijjedi sadnice a učestvuju svi od djece, penzionera, zaposlenih . Zasade novih 10 miliona sadnica svake godine!
bravo djetici ovako se to radi da vide seljoberi u ovom gradu slike su fenomenalneova mala namrgodjena i ova prva s lopatom :))
CESTITKE DJECI I ORGANIZATORU, KAD BI BILO VISE OVAKO LIJEPIH VIJESTI I LJUDI BI BILI POZITIVNIJI. A NE SAMO UBIO, UKRAO, PRIJETIO, PREVARIO I TAKO DALJE.
MasAllah
Svaka im cast na ovome.Safvet-beg Basagic najbolja skola u Sarajevu definitivno.
radna akcija
Svaka čast, jedna lijepa vijest u moru sr*anja i dnevne politike. Djeco samo naprijed, da se hoće još koja škola uključiti...
konačno neka vedra informacija :) uljepša mi dan
Svaka čast Safvet-beg Bašagić! (ovako se gradi bolja budućnost, a ne tornjevima i savezima!)