Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj generale, da se potrosi i deseti dio para koje su otisle zbog Ganica pa i nekako da se vratis, nazalost nemas uza se jednu Eminu Ganic ili Arnauta...
„ĐIHA, ĐIHA, SARA-JOVO! Autor: Fatmir Alispahić „koji u svemu nebošnjačkom vidi vrijednost, i u svemu svome vidi feler od kojeg treba bježati. Zašto ovako nije branjen Rasim Delić, koji je čak i u bolesti, i u smrti, bio ostavljen od mnogih? Zašto ovako nije branjen Rasim Delić, koji je čak i u bolesti, i u smrti, bio ostavljen od mnogih? Zato što za Bošnjake nije isto skandirati: „Rasime, Rasime!“, i skandirati: „Jovo, Jovo!“. Rasim nam je iz avlije, a u Jovu i u Jove smo uvijek gledali odzodo. A Srbi su u svoje Jove uvijek gledali s poštovanjem, a u Rasime odozgo. Ta obrnuta perspektiva svjedoči o hroničnom nemanju samopoštovanja u Bošnjaka, vjerovatno jedinog naroda na planeti koji sam sebe vidi kao žabu krastaču.“
\"ĐIHA, ĐIHA, SARA-JOVO! Autor: Fatmir Alispahić Katolici imaju Gospu u Međugorju, a Bošnjaci imaju Jovana Divjaka u Sarajevu! Nikada niko u bošnjačkoj povijesti nije počašćen tolikom ljubavlju, i tepanjem, kao general Divjak. Da nije uhapšen u Beču, pod optužbom za ratni zločin, nikada ne bismo saznali šta je nama Jovo, niti bismo pomislili da našem glavnom gradu predjevamo ime u SaraJOVO. Protesti za Divjaka su bili neviđeni kvazipatriotski trans bošnjačkog ranjenog uma, koji bosanstvo doživljava kao ulizivanje nemuslimanima i zanemarivanje muslimana. A bosanstva nema bez jednakosti, a konkretno - jednake brige prema procesuiranim generalima Rasimu Deliću, Alagiću, Hadžihasanoviću i drugim oficirima i borcima Armije RBiH. Bošnjaci nisu iskazali tu jednaku brigu, i otud su protesti za Divjaka – lažni patriotizam, licemjerje, bezobrazluk, manifestacija patološke samomržnje jednog nestajućeg naroda...\"
E žalosno od tebe \"saraJovo\" . Koji incident, koji haos? Pobijeno šest do zuba naoružanih vojnika, ni jedan civil u Dobrovoljačkoj, ne filozofiraj Jovo. Nedavno si u intervjuu jednom listu u Austriji kritikovao bošnjačko rukovodstvo? Sa kojim pravom? Od Bošnjaka si dobio 10 puta veću podršku nego i jedan bošnjački vojnik ili general, a mnogo, mnogo ih je zaslužnijih od tebe, rah gen. Alagić, gen Atif Dudaković, arm gen Rasim Delić su učinili puno više od tebe a ti opet protiv Bošnjaka ???
Prodajem mamu za samo jednu markicu, ali samo bosnjacima, jer necu da mi prljavi, smrdljivi srbi kao sto sam ja hebu mamicu. A i prababa, pra prababa i tako 500 godina unazad su navikle na turski ku..rac.
Bravo Jovo,priznao si da je bio zlocin u Dobrovoljackoj.Polako,samo polako,izacice istina na vidjelo. Na bosnjacima je da li ce da zrtvuju Jovu kao zrtveno janje,ili ce osuditi pravog krivca sandzakliju.Znajuci da bosnjaci prodaju vjeru za veceru,Jovo tebi ne gine patnja.
JOVANE PRAVA RAJA JE OD PRVOG MOMENTA SA TOBOM...i PRAVDA CE POBIJEDITI...!!! Politicari i Sarajevo, umjetnici i itntelektualci...BLJAK...!!! VELIKI BLJAK...!!!
Izetbeg\'smrdcu Tihicu servski izprddcu Barasin krvolok tadic servski terorista i licni cuvar monasruma srratka koljaca...!!!
Nazalost, Divljak ide za Bg. Ovo je vec kraj price. Izbit ce mu bubrege, dobit ce 15 godina...
Generale nas svi smo uz tebe izdrzi jos malo i akobogda ti ces doci opet medju nas u nasu ljepu Bosnu za koju smo se zajedno uz tebe borili protiv nasih dusmana.
moj jovo. zalosno je, ali istinito... danas u sarajevu imas podrsku bas onoliko koliko bi imao i sefer halilovic u banja luci... haman ti ne valja ime u ovaj pogan vakat!!! jel\' saraj\'vo sto je nekad bilo? ma ni govora!!!
Austrija je pokusala da bude pametnija od Njemacke te uhapsila i drzi u zatvoru covjeka bez ikakvog opravdanja. Upala je je u primitivnu igru iz Srbije a sada ne zna kako da se izvuce iz sopstvenih govana.
DONT FORGET SREBERENICA!!!!!!!!!! N e zaboravite Srebrenicu !!!!!!!!!!
Odbacimo ga ko izderanu krpu...kakav je to general kad nije mogao komandovati šakom ljudi.nije bolje ni zaslužio.
oslobodite divjaka!!! covjek je bio protiv krsenja medjunarodnog prava oruzanih sukoba..i zbog nekih dr se sada nalazi u zatvoru...Divjak free