Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Alija nisi više glavni!
Kmeeeeeeeee .kmeeeeeeeeeeeee srbin protiv đikana govori kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
E ovo je Srbin i po na kvadrat, a ostali štovatelji čmaroljupci zločinca smradovana karadžića su obični četaljski sektaši koji jedino znaju kupiti herojstvo ubijajući bespomoćne i slabije, gađajući djecu i žene topovima i snajperima sa brda!
oooo evo ga divljak da nesto izjavi....covjek koji je pobio nenaoruzanu djecu u jna kojoj je prije toga garantirao prolazak iz kasarne...hrabri bosnjacki general :))))
@Herodot ...da ironija bude veca vise je poginulo tada bosnjacke djece nego srbske :)
@Herodot ...kakve veze ima kojeg se datuma desilo?...ovde je tema kako ljudski smrad moralise a pobio djecu kojoj je obecao prolaz.....ironija je da je tu bilo vise bosnjacke djece...ali nebitno...jos veca ironije je da su tom smradu dali posle rata da bude neki djeciji humanista ..... aaahihihihihihihihiiiiii....takvu gadost je smislio neki jako pokvaren um :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Suma sumarum, bosanski Srbi ostvarili Republiku, bosanski Hrvati i Muslimani ukinuli Republiku. Kome je bitan Karadžić.
BiH je zemlja za sve ljude dobre volje bez obzira kojoj vjeri pripadaju!
tako bi trebalo da bude ! i tako je jedino ispravno !
Zvuci vise kao definicija etno sela nego drzave...lijepo zvuci, ali posliie 90-ih onaj suzivot kakav je bio prije, jednostavno vise nije moguc
PRIKAŽI ODGOVORE (6)