Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hor zeničkih dječaka
al zato možda dobije dirigentsku palicu u guzu
Jbt, koja smo mi komedija.
zeznute dirigentske palice
1992 je bio oficirčić JNA i stanovao u garsonjerici na Koševskom Brdu. Sada živi u ogromnoj vili na Vracama, ali nadam se da će je uskoro zamiijeniti sa rešetkama na duži period. Još jedan kome je rat bio brat uz pomoć SDA. Fuj!
e što si dirigovao dirigovao si,sad ćeš možda samo dirobovati čuj dirigent ovo samo u BiH može o bože.
sve neki fin svijet, zna se gdje su i gdje možeš naći najveće lopove, logika je ista kao i sa vatrom, ko je bliže taj se i ugrije, SDA banditi i efendice, još samo da nam je pravo tužilaštvo i sudstvo, puno bolja bi ova zemlja bila, trebali ste zaokružiti cijelu vijest te pobrojati i ostale pohapšene bakirovog zeta, direktora ans drajva, šefa kluba SDA stranke u KS, uposlenika ASA osiguranja,...
Sve vezano za ovog čovjeka je sumnjivo od rata pa na ovamo... Došao u Sarajevo bez ičega a sada kuća na Vracama od dva miliona najmanje.
Nase drustvo je dotaklo dno, nase privrednike novinari i sud stavljaju na linc strama. Najvece umove koji su nesto uradili za nasu drzavu i jedina svijetla tacka ovog drustva. Uz sve ovo nase drustvo sladi se svim ovim dogadjajima koji nam se desavaju. BRAVO POSTIGLI SMO NESTO U ZIVOTU, DOTAKLI SMO DNO!!!
Kad umjetnik krene za novcem on to prestaje biti, on prestaje biti rob lijepih nota i postaje rob vlasti i novca. Vjerujem u presumpciju, ali i u stravične posljedice jednonacionalnog i unutar nacionalnog političko-kriminalnog promiskuiteta. neka sud kaže svoje, ali gosp Nuihanoviću nije bez veze dosuđen pritvor od 30 dana. Koliko znam samo je jednom dirigentu iz BiH ponuđen bečki novogod. koncert i tog su svi zaboravili, jer je umro.
Tahko treba,sad lahgano dirigiraj.
Nekome je stao na zulj, samo on pritvoren.
haha... sta je raje oborio na ispitima. kad je vodio svoju ljub. sto svira klavir ( ne mogu sesjetit imena) i ko nista nije znao- prolazio a ako nje nema- bolje ne izaci na ispit. provjereno dokazano. al ima jos Nuhanovica. nije jedini
@mostarjemojgrad Ehlimana Tikveša ljubavnica
E SAD SVIRAJ QURCU NA UK TALASIMA
Ni dur, niti mol,melodija niti harmonija, nisu vise dovoljni,da bi punio dzepove,sad i note mijesas sa kriminalom.Sramota si mali covjece, za pomen umjetnosti.
Herbert von Karajan
Kad j3 dirigent ovoliko hapao pa sta su radili drugi bgte
Ma hajde molim te .Cijela Hercegovina zadnjih 26 godina ne placa poreza ništa a u Sarajevu hapse ljude što su se pokušali snaći. Dirigent filharmonije čovjek nije diler. Samo oni koji ne znaju kako je poslovati u lopovskoj državi ovakve ljude mogu optuživati.