BiH
71

Direktor "popisuje" radnike koji nisu bili na predizbornom skupu SNSD-a

Klix.ba
Tehnički direktor Tvornice obuća Bema iz Banje Luke Marinko Umićević upozorio je radnike ove kompanije koji nisu prisustvovali preizbornom skupu SNSD-a u Adi da su na njegovom spisku.

Kako je rekao, taj podatak imat će u vidu, a indirektnu prijetnju napisanu velikim slovima i istaknutu na obavještenju od 8. septembra ove godine nastavio je objavom datuma kada će stranka čiji je član imati nove predizborne tribine.

"Obavještavam radne kolege i koleginice da je juče održana tribina SNSD-a u Adi. Zahvaljujem se radnim kolegama i koleginicama koji su bili prisutni, a koji nisu bili prisutni sa područja Ada, Debeljaci, Vrbanja, Česma popisao sam da taj podatak imam u vidu", stoji na Umićevićevom plakatu.

Marinko Umićević i Mirko Đukić predstavljeni su krajem jula kao kandidati sa liste za odbornike u Skupštini grada Banja Luka iz reda Saveza nezavisnih socijaldemokrata kada su obećali da će se, između ostalog, fokusirati za zapošljavanje, poboljšanje životnog standarda, smanjenje birokratije i rješavanje problema banjalučke Toplane.

O mobingu nije bilo govora.