Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko onom ko koristi GRAS-ove usluge !
Pu djubrad laziva samo kradete sve vam placa kanton a fol neprimate subvencij i stalno ste u gubitku,pa seljacine odite npr u beograd i vidite koliko kosta marka jarane a kod vas sa 4 puta manjim gradim i 100 puta gorom organizacijom prevoza i neljubaznijim osobljem hocete duplo skuplju kartu id Beograda jesu srbi ali su pametnij od vas pisljivih GRASOVSKIH ludaka propali daboga nek privatnik uzme pa da vidimo.Bio sam u Berlini pravoj Evropskoj metropoli 2,20 feninga im kosta karta koju mozes koristiti u svim pravcima i prevozima u toku dva sata a sv je cisto ,tacno u sekundu toplo mirisljavo i lijepo a vi smecari hocete povecavati cijene na vas jad od prijevoza nemogu da se zaustavim svasta bi napisao iako nekoristim javni prijevoz!Nemojte samo lagat raju da ste jeftini kad sam vam fino dao primjer da je jedan Beograd jeftiniji a ako povecate cijnu i Berlin uskoro!M.a.r.s djubrad!
Kome vi bjednici da strajkujete!!! Nemate po 3 razreda osnovne a plate preko hiljadu km i vi bi nesto! Treba vas sve na hrpu i spaliti i vozace i revizore vase nekulturne,neodgojene bijedne skupa sa vasim sugavim autobusima i tramvajima!!FUUUJ ste svi u grasu!
Mrs stoko!
.
P.ičke jadne, hoće 5 godina garanciju da neće imati konkurenciju. Pa gdje to ima u pravnoj državi? A šta su radili ovolike godine, nisu na svojim linijama imali ni k od konkurencije, pa opet propadaju. A ako poskupe karte, mislim da će samo izazvati revolt od građana.
Ovaj Haris nije loš čoek, nije papak, sarajlija je, znam ga, išo sa mnom u osnovnu. Međutim, ne bi njega ni zapalo da sad vadi vruće krompire iz vatre, da nije u Grasu dogorilo do nokata, da nije sve već popljačkano. A ranija rukovodstva koja su se nakrala i napravila toliki gubitak, sad glume profesore po Travnicima i kojekuda, umjesto da ih pohapse i da odgovaraju. Ma ne bi Harisu bio u koži.
Poštovani, Da je ostalo socijalističko samoupravljanje možda bi radnici đaba radili za svoju državu,a pošto je ovo kapitalizam koji ste Vi tražili, tako i radnici traže svoje,a to su plate po ugovoru ,uplate doprinosa za socijalno i penziono ,onemogučavanje mobinga po bilo kojem osnovu,regrese .....i sve ono što imaju naši političari koje su dobili bez odgovornosti i bez pravdanja za učinjeno i zato štrajk nije sramota več samo ono što obični čovijek treba da ima što zaslužuje svojim radom i nije ga briga kako će kapitalisti da organizuju da taj rad bude učinkovit.
Slažem se sa tobom u potpunosti,ali treba uzeti u obzir i dio stoke od putnika koji svjesno šaraju,cijepaju i uništavaju sjedišta,na silu otvaraju tram.vrata na semaforu,jer dotični neće da saceka da tram.stane na stanicu.
Najlakse je povecati cjenu karte, eto i sami ste rekli povecanje cjena karti,a ne \"usluga\", jer usluga i nema, kako vas bolan nije sramota, pa zasto ce vam na svakom stajalistu po 2-3 revizora?Pa to nema nigdje u svjetu, evo bio sam u svici i 3 god sam koristio javni saobracaj u te tri god. mozda sam 5-6 puta \"naletio\" na revizore,a kod nas na stajalistu ne mozes da stanes od revizora koji se ponasaju bahato i \"saketaju\" se od dosade da normalan narod ne moze prici da saceka prevozno sredstvo, u svici kada udjes u prevozno sredstvo mozes samo da vidis kako se to odrzava, cistoca i sve na \"nivou\", kod nas prvo revizori na ulazu izgleda nikad ne koriste neki desodorans isl. vozila prljava katastrofa, sjedista skripe ljuljaju se ne smijes sjesti, vrata hlupetaju li hlupetaju, i umjesto da te revizore sa stanica posaljete u radionice da ciste auta, da zavrnu neki sraf vise bi koristi imali, i kako vas nije sramota za ovakve \"usluge\" naplacivati 1.60KM.
Pa sta on konta, da ce neko kupovat kartu bez obzira da li vozi ili ne??? Je l on normalan? Glupane direktore, svako ko moze ide autom i sve nas je vise, jer mi je lakse platiti gorivo nego tebi platiti kartu. Autom bar stignem na vrijeme, dok tvoji majmuni voze kad hoce... Razmak izmedju dva trolejbusa ujutro je 35 minuta, K.O.N.J.U. A da ne spominjem tvoje radnike i njihovo ponasanje... Treba vas ugasit i protjerat odavde!!! Ti se nasao ljudima govorit sta ce kupit i kako ce ici na posao ccccccccc Bas me interesuje ides li ti autom na posao?
Januar je mjesec OTKAZA u GRAS -u !! :D
Ministar Lulic i SDP potkrada Kanton i gradjane. Kupuju se mjesecne karte a GRAS ne vozi!!!!!!!!!!!!!!!
treba bojkotovati gras i svi piješke ići i onako nikad ne rade + bi sačuvali novac a a i kondicije nam treba... pa nek oni voze malo sutra i poskupljuju..
A čime si ti direktore dosao danas na posao - autom ili tramvajem? PS Jel\' ovo onaj Kadić što je bio u zatvoru zbog pronevjere?
ALIJINI LOPOVI, NIKAD SE NIJE VIŠE KRALO, PODJELTE NAM PO 2 L BENZINA DA SE RJEŠITE SIROTINJE.
Pogledajte svi koji su smjenjeni u GRAS-u i drugim preduzečima imaju milijarde i vile, a fali para. Guli narod. A JUSUFRAMIĆ., ĐUMHUR, SALTAGA , GOLIĆ , OBRADOVIĆ. KRESO, I OSTALI IMAJU VILE, A NIKOM NIŠTA.