Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
porde doma zdravlja napravile se tri zgrade,a ovi jos ni fasadu nisu obnovili,a poceli godinu prije ovih
Koliko se da vidjeti i nisu bas nesto puno sredili, jos pogotovo za vrijeme za koje su oko ovog doma zdravlja, zgrade iz temelja sagradjene i skoro pa zavrsene.
Razvukli radove kako bi otvorenje bilo pred izbore, isto tako rade skolu na Aneksu... poceli prije dvije godine a radovi traju ko da grade naselje za 500 porodica
Kakav taj dom zdravlja i kako če se do njega prilaziti, kada ni ranije zbog nedostatka parking mjesta nije bilo izvodljivo, a pogotovo sad kako je Damir u svom mandatu načelnika, ne gubeći vrijeme u pronalaženju atraktivnih lokacija, pa pored ostalih pronašao i ono malo zelene površine pored doma zdravlja, da bi je, ničim izazvan prodao građevincima za onaj silos od stambene zgrade, pa kako sad, u takvim novonastalim uvjetima da se do doma ikako priđe.
do pocetka skolske godine ili PRIJE IZBORA?
koje skolske godine?
one tamo ;)
- Dom zdravlja u funkciji do početka školske godine ??? 1. Sebija prenamjenovala dom zdravlja u školsku ustanovu ? 2. Sebija iznajmila i dom Zdravlja dr Talireviću, a ovaj trećim licima ? 3. RAdišni načelnik Efendić pretvorio dom nakon svega četiri godine građevisnkih radova, u islamski centar uz liječenje Kuranom ?? U sklopu obližnjih luksuznih stambenih zgrada i NEMODERA u raspravi !
vidi mu osmjeha na zadnjoj slici, konta ko vas je.......e ja uzimam pare a vi se patite....nije neka plata pet-šest hiljada, ali ono što kažu- redovna je
probili više od godinu rok
Super sjajno da dijete upišem u školu Dom zdravlja Otoka
hahah