Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bezbeli naš slino zaposlen kao vozač u ambasadi...to se uznese, ko isus na nebo...
Nije ba buraz parkiro nas bekan, to je parkiro neki prevaspitani Holandjanin :-)))
...tramal, kad bi čoek mlatio svakog bilmeza, to bi bilo 24/7/365...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eh posto policija ne smije kaznjavati vozila diplomatskih predstavnistava onda to nasi bilmezi kao sto je ovaj koriste na ovako primitivan nacin... medjutim svaka ambasada i dipl.predstavnistvo drzi do ugleda iste i ne zeli da se na ovakav nacin 'reklamira' .. zato svako ovakvo vozilo fotografisati i uredno poslati na adresu ambasade .. vozacu je puno veca kazna od ovih 40km.. uglavnom sve ambasade imaju strogu policy za svoja vozila...
40km u odnosu na platu 3000-4000 hahH
ja bi ga kaznio pa da je bog alah majku mu je.em diplomatsku ali bi je moro platit misle da su nedodirljivi ..
nisu ni diplomate što su nekad bile... a ove naše šuše što rade po ambasadama su priča za sebe...
Treba nam svima podijelit CD tablice... Možda bi tek onda stanje u prometu bilo OK... Vozio bi kako tko hoće i radio tko šta hoće.... Kreativni nered ...!!!
Ja nevidim da je ovde ista uredjeno.
Ne vidim ni ja ... Šta je trebao , možda preorat parkić , podšišat žbunje ... ???
Ja bi ti to mogo http://dai.ly/x2j3cs1
pa da ima dovoljno parkinga, ne bi mogli kazne pisati...
ovo je normalno , naša policija nesmije ih zaustavljati, 2012 god diplomatsko vozilo je zakačilo vozilo od mog prijatelja i otišo lik , bilo svjedoka , zapisali broj tablica i opet "ujeo vuk....."
A moze li se nazvat zelenilom i to malo sto ima????
ma treba sve cetiri izbusiti i to sa strane pa nek kupuje nove
da sam ja parkiro napiso bi mi 200 maraka jos bi me digo paukom
I sada stoji parkiran, eto koliko je pomogao ovaj clanak!!
focanska posla🔫🔪🔫
Za njih nepostoje zakoni ove zemlje ili postoje ali su iznad zakona toliko o pravdi i pravičnosti zakona i onih koji ih provode ili bi hi trabali provoditi ali iz interesa i samo njima znanm ciljevma pravednost je nejednaka u ovoj zemlji što dokazuje i ova snimka a i dosta toga.
Svaki ovaj diplomata kada stigne u ovaj rad ponaša se kao da je Bog, pa i može mu se kada pogleda fukare oko sebe. Šta nam napravise za20 godina za 1200 godina nećemo biti tamo gdje smo bili prije 20 godina.
ovo je mila majka da vidite parkiranje u parku - čevabčija zmaj na autobuskoj stanici