Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pišaj po glupom narodu
Nije mi jasan clanak ... sta zelite da kazete ? Kakve veze to sto posjeduju ? Izbrisite clanak, glup je
Oni to ne posjeduju to je narodno,naše..
Ne bi trebalo odskakati od ostalih diplomata. Inače naši ambasadori se vozaju u krtntijama dok obični službenici u BiH imaju dosta bolja vozila.
Trebali su uzimati jeftinija auta ne moraju vozat se audi, moze se voziti octavia, (ako preferiraju vw koncert) a ako ne onda moze i laguna,
realno, u koliko drzava imamo ambasade ili konzulate? U prosjeku, dodje 2-3 auta po ambasadi, sto je sasvim realno.
Realno je i da ta 2-3 auta koštaju preko 300.000 hilj.kmJel realno da u Frankfurtu pred konzulatom parkiran mercedes bijeli sa dvoja vrata napucan do bola a diplomatske table...ccc.neka šuša pi direktivi došla na mjesto konzula ili neko blizak njemu pa Ošini po MB kupeu a sa naših ledja a usput o ljubaznosti uposlenika netreba trošiti vrijeme...
Auti se voze i po deset godina. Moras kupovati aute koji ispunjavaju neke standarde. Postoje tipovi vozila za diplomatski kor, inace si predmet sprdacine. Ovo je slicno kao i ona vijest da nas ambasador u Norveskoj prima platu od 4,500 eura mjesecno, a toliko prima i obican sofer u toj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukinuti kantone i entitete, smanjiti drzavni aparat za 50% i konacno prodisati svi zajedno :)
8 auta ured 1000000,bravo.
ovo je vec bs , pa sta ako ih imaju???? nece se valda predstavnivi dezave vozati u bezveznim autima
sve renoi jer je VW na haparatima.
A sto marva seljacka uziva,svaka im cast.Pogan smo svijet nema sta.