Komisija za spoljne poslove
0
Diplomatska predstavništva RS-a su neustavna
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vec skoro 20 godina se vi osamostaljujete ali vam nikako to ne ide......Cak vas i siptari prestigli sram vas bilo sa onolikim naoruzanjem hahaha ahahaaa Nikad se vi necete osamostaliti vec su vas Turci 500 god. .j.e.b.a.v.a.l.i pa smo mi sad na redu sljedecih 500 god. upamtite to dobro stoko genocidna
Ma nema problema, mi cemo se osamostaliti pa ce to da budu prave ambasade i onda nema ko da se zali. koliko znam ovo sa predstavnistvima RS je vec bilo na ustavnom sudu BIH i utvrdjeno je da je to u skladu sa ustavom BIH
Tisina sumnjaci........
Hocete da Bosna bude cjelovita a ni vi posranci tj bosanci niste cjeloviti jer skracujete polne organe...i onda se jos cudite kada vam se svaka treca djevojka udaje za nas kur ate .
Hoćete da ukinete RS, pa dejtonski sporazum koji garantuju velike sile, pa hoćete ovo hoćete ono da ukinete, ne možete se dogovoriti šta hoćete da ukinete.
DONOSITE VI BALYE STA OCETE NIKO VAS NISTA NEPITA
Masala, pa mi imamo i ambasade NASE REPUBLIKE... VOLIMO TE NASA DIKO, SRPSKA NASA REPUBLIKO!!!
Svaka cast!genocid tvorevina na svak moguc nacin pokusava zakorjenit svoje krvave nokte smatrajuci da je drzava! Svaka cast jo sjednom stavoli ste genocid tvorevinu gdje joj je mjesto! BiH4EVER!
Ovo je mnogo vece podrivanje ustavnog poretka Bosne i Hercegovine nego sto to cine vehabije.
Sama genocidna tvorevina je neustavna,ali docice i tome kraj.