Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo i kako i zašto: SDA.
Hahah,a Zoran Tegeltija iz SNSD ,a Ankica Gudeljevic ministrica iz HDZ.Ne budite glupi i neobrazovani
UVESTI ELEKTRONSKI PECAT i ONLINE IZDAVANJE SVIH DOKUMENATA, UZ BAR KOD LICNE KARTE! ! ! I OTKAZ 90% ovih POLITICKIH UHLJEBA! ! ! Kakva crna diplomatija! Sve GO nepismeni politicki UHLJEB! Ko je imao posla sa njima po svijetu, itekako zna o cemu pricam! Tik Tak!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje su novci iz velike poplave kad su bile u BiH? Druge zemlje dale nepovratno pare: milijardu i 600 miliona pomoći, od toga je samo 100 miliona otišlo na pomoć, a gdje su završile milijardu i 500 miliona? Treba sada pokrenut to pitanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuj gdje su pare...pa pogledaj vile vikendice i limuzine kod predratnih kokuza s kockastim glavama koji su zivjeli prije rata na planinama...pa ces vidjeti gdje su drzavne pare...
Ne pričamo ni Srbija, ni ja Bošnjacima kako da misle, šta da žele i za koga da glasaju. Njihova stvar. Živimo jedni pored drugih, ipak, a mržnja i ignorisanje su neodrživi na duži rok. Nema ničeg prirodnijeg i normalnijeg od ovoga što Srbija i Beograd rade. To mora da postane podrazumevanost na Balkanu ako mislimo da ovde neko dete ostane da živi.
Debelguza diplomatkinja i njen (ne)rad...
Sadaka. Sirotinjo i bogu si teška.
Glupo je o tome i pisati i pricati ... Pa mi imamo ljude koji su premijeri vlade BIH i imaju zadatak da sve to blokiraju .. Predsjed.predsjednistva itd itd a dale da ne pricamo o hdz kadrovima koji isto sve blokiraju ..pa onda imamo tzv.bosnajcke kadrove koji zive u 5 toj dimenziji prekucali su 4 tu.. Da bi lobirao moras ici obulaziti Drzave kod koga ovi nasi svi idu .. jad i bijeda .trce u HR u Srbiju i malo u Tursku zajedno.. jedino lobira i
i dobija donacije cjepiva Bisera turkovic .. iako nedovoljno dobro i lose to radi .. jedina se trudi i zato je napadaju botovi i umjesto da je sa Djaferovicem kod Arapa njih obilazi Vucic i dobija donacije..
I da je cijeli dunjaluk nas mi bi bili za sadake, kakav crnu proaktivni pristup.
Spali smo da nam vakcine daju ko humanitarnu u ratu , bravo za Drzavu je.em li vam sve
Slusam ove nase ublehase od Dzaferovica, Komsica, Dodika itd...Oni jednostavno nisu sposobni za poslove koje obavljaju. Navikli dobijati izbore politikanstvom, prodajom magle itd. i na istim existirati kao uhljebi, medjutim, cim se pojavi ozbiljan zadatak ili problem oni pokazuju koliko su nedorasli poslu koji obavljaju. Od njih gradjani nemaju nikakve koristi, cak sta vise, postali su veli i pretezak teret.
Nije ona nigdje "spala", vazda je i bila na sadaki.
Sad će izbori. Nemojmo biti glupi da ne glasamo, i da glasamo za one koji su ovo dopustili.
Pa te fabrike nemogu nastampat koliko vakcina svijetu treba. Mi nemamo druge nego cekat da se bogati izvakcinisu.
Prije bi se reklo da su mediji poput ovog imali skroz lose procjene, a mozda i zlonamjerne procjene. Svima je bilo jasno da mi te vakcine niti mozemo kupiti, a i da smo ih kupili nebi ih dobili, jer smo mi zadnji u redu za vakcine.
Narod zna, krepi marvo glupa dok se oni vakcinisu po srbijim i hrvatskoj ti nerode krepi kad si glup
I ova donacija sto je dosla sasvim je dovoljna i ostat ce viska.Vise od pola drzave se vakcinisalo u Srbiji.Moj narode napaceni,dokle su nas dove li da zavidimo sto u ratu nismo poginuli
Niko od funkcionera na svim nivoima vlasti u BiH ne smatra da za svoj rad/ ne rad trebaju da odgovaraju narodu, koji im je svojim glasovima na izborima poklonio povjerenje njihovoj stranci i na osnovu cega su svi oni uzhjahali na funkcije na kojima se neki od njih nalaze vec vise od 20 godina. Svi oni jedino brinu da sto bolje i jedino sluze predsjednicima stranaka, koji opet strankama vladaju kao svojom privatnom prcijom.
Ko god ima auto iz Sarajeva ode u Beograd da se vakciniše!…… oooooo Bosno moja pokradena!
Navikli se na sergiju jos prije 30 godina