Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma smijesno je ko radi i sta se radi u ministarstvima. Tuzno je, takodjer da se lafo obrazuju kad se nema sta obrazovati. Radio sam u MVP-u i smjsno je, zaista. Ima ljudi koji ne znaju a (iz izbuke) bilo kog stranog jezika a rade po ambasadama. Bljak
nazalost, diplomate su trebale ici i egipcani misle da je tako. ali medu putnicima su i alkaljevi sluzbenici iz kabineta koji nemaju veze sa diplomatijom. ima i onih koji su zaposlenici MVP ali uopste nisu diplomatsko osoblje, a bogami ima i onih koji jesu sve to ali samo na papiru jer ne znaju ni beknuti na engleskom jeziku koji je radni jezik kursa.
Naučiće oni jedno veliko ništa.
ja diplomata i govana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uče jahati DEVE HE HE
bas me zanima sta ce nasi diplomati naucit..