Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ovom paceniku sto persira Asima, smetaju i njegovi sopstveni Srbi a joj hahahah.
ASIME SARIGRADSKO KOPILE STO NE INTERVIJUSES ONOG IZ MAGLAJA STO PRICA ISTINU CESTIT COVJEK NESTIMA TI STO NAPADA TVOJA BALISKA GOVNA ZIVIO GALIJASEVIC
nažalost, moram da se složim sa gospodinom Dejanovićem po pitanju izbora u Bosni, čini mi se da smo mi zemlja sa najmanjim mogučim izborom u Evropi, možda i šire, a to nas i dovodi u podređen položaj sve ovdje, čak i kada bi tenzije među političarima bile mnogo manje i ja mislim da je to ključni naš ovdje problem - mala mogučnost izbora
Da li je sada gospodin Dejanovic \"izdajica\" svog roda?Da li covjek koji drugacije misli ima mjesto u RS? U Srpskoj vlada jednoumlje i treba biti jako hrabar pa reci nesto protiv Dodika i njegovih.Svaka cast gosp.Dejanovicu,ali koliku podrsku on ima od obicnih gradjana RS?Samo mi \"obicni \"mozemo promijeniti vladajucu strukturu na citavoj teritoriji BiH.Mislite malo,izbori su tu.
U Federaciji ima mnogo duduka,pardon dodika,pa ne znamo o kome cemo. U Srskoj je jedan,pa je lako. Narod BiH je bolestan.Nije ni svjestan kakvo blago ima.Stranac je to skuzio pa ce uskoro da ulozi i da sve to unovci.A,mi cemo i dalje da pisemo o raznim duducima.Bas smo mi blesav narod.
jebote sto su ovdje optereceni sa Dodigom.....mora da covjek nestio dobro radi.. izgleda da je RS stvarno bolji dio Bosne..
NAPUŠITE MI SE SVI KURČINE!
eto dodik je elokventan u p.m. dabogda napravio sve to sto ti nabroja, potrosio najmanje dvije milijarde km na to, a makar pola od toga strpo sebi u dzep. a ko god ga sutra naslijedio dabogda bio tri puta veci lopov. jer dodik je upravo to, veze on nema sa nacionalizmom. ;)
Ma samo lagano, sta ima veze ako se izgradila zgrada Vlade RS. Pa t5o je samo prvi korak, sad pocinje i gradnja Parlamenta RS, pored njega luksuzni hotel za goste diplomate i zvanicnike iz EU, odmah proed i RTV Dom RTRS-a a Gradksi stadion na novoj lokaciji. Ne kazem da je Dodik bezgresan, treba ga kritikovati ali za realne stavri a ne za izmisljotine i bespredmetne gluposti. Mediji iz FBiH ga napadaju sto se susreo sa Janezom Jasom, kao da li je trebao ili nije. HA HA HA, pa sta je trebao da sjedi pored Vrbasa i place sto ga prozivaju, sto mu govore da je iz sumske, genocidne i slicno. Pa naravno da treba da putuje i gradi a ovaj Dejanovic je ljakse koji ne bi ni znao razgovarati sa ljduima koji Dopdiku svakodnevno prolaze kroz kabinet. On bi premro od straha kad bi ih vido, sta se on javlja. Treba Milu kritikovati ali za prave stvari, je dok ga iz FbIH prozvaju za gluposti, on je sve jaci, sve ostriji i bjesniji a narod u RS sve hoomogenizovaniji. Ne znam kako se niko od pametnih nije sjetio pitati zasto dozvoljava da Kastel propada, jer je to najvrjednije sto Banja Luka ima. Gradi zgarde, parlamente i treba, ali sramota je da je oko Kastela ograda i natpisi - opasan prolaz. Pa tu ga mediji mogu nacepigti i njega i Davidovica gradonacelnika Banja Luke i prikazati ga kao covjeka koji ne mari za kulturu, ali njima je suplja prica nazalost draza, kao da se ne zna da je RSrealnost, koju priznaje citav svijet i da ce biti onako kako gradjani RS hoce...
SVAKA CAST, SAMO SE BOJIM DA NE MOZES NISTA UCINITI JER DA BI SE BILO STA PROMIJENILO U BIH MORA SE PRVO NAROD PROMIJENITI.. A BOSANCA PROMIJENITI????TESKO...
Boli me k-urac za Bosnjake, Hrvate i Srbe! Hocu platu od 2000KM !!!
E moji jadnici(zajedno samnom)prepucavate se oko gluposti,a vamo ni marke u djepu,bitno vam je da ste neki VELIKI,a valjda ce biti sutra za hljeba,dok VAŠI praše po mesini i kradu nemilice,stvarno ste jadni bošnjackosrpskihrvati
Opet ovaj nas standardni problem; svako sebi ! Rodom sam iz RS a zivim u Federaciji, nazalost imao sam dosta puta priliku da vidim; da se u oba entiteta samo grade veliki centri kao sto je gore u tekstu spomenuo M.D. i tako ce ostati i sljedecih 50 godina, sve dok ne progledaju ljudi i dodje do smjene generacija. Preduboko su jos oziljci koji su ostali od rata koji je unistio ne samo drzavu vec i donio opet mrznju medju 3 naroda koji su stoljecima zivjeli zajedno. I opet se vodi ona politika koja je se vodila pred pocetak 1992. godine Neka nama svima nama bude bog na pomoci i otvori nam oci da progledamo!
Alijini plaćenici... Republika Srpska će opstati. Ako budete dobri dopustiti ćemo vam da vaš dio nazovete pravim imenom - Republika Turska.
Pa jeste li vi normalni nije valjda utakmica izmedju dva enitteta to je sve BiH,jer akao cjelovita BiH ce i uci u EU.A vi koji mislite da vam je bolji manji entitet da se ne uhvatitet za glavu i da vam ne bude kasno sto vam vasa vlada radi.