Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curi od jutros od četiri-pet, rješilo nebo da potopi svet. Nad gradom danima vise iste kulise. Poliva kiša al to joj je zanat, ma sve mi je ravno k o sjeverni Banat, manje više, i sa kišom i bez kiše.
jest se alah nesto naljutio na bosnjake
Ako vec pokušavaš da ispadneš licemjerno-duhovit, bar se potrudi da napišeš pravilno rečenicu. Rijec "jest" se nalazi na pocetku recenice i trebalo bi se pisati velikim slovom "Jest". Allah si napisao malim slovom i bez dva slova LL, to ti je još jedna greška. Također primjetim da si napisao Bošnjak napisao malim slovom, što je isto tako greška, jer je poznato da se nacionalnost pište sa velikim slovom. Tako kratka rečenica, a tako mnogo grešaka mi dozvoljava da zakljucim da si nepismeni genocidaš koji pri tome nije ni duhovit. Što se tice o ljutnji Allaha samo na Bošnjake je zaista besmisleno komentarisati. S obzirom da su poplaljena podrucja širem Bosne. Procitaj par članaka na Klix-u i vidjeces da su se poplave desile i na Romaniji, i u Zvorniku a i mnogim drugim mjestima... Pozdrav i imaj prijatan dan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa vi opet glasajte za SDA a vidite kakve poplave imamo i koliko kise pada
Zato sto imamo SDA drzava je u gorem stanju nego ovaj most !!
Zbog ovakvih komentara što govore da za ovo stanje u državi je kriva samo SDA stranka , na idućim izborima ću baš glasat za SDA !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo se počelo pojavljivati u neograničenim količinama PROČITAJ OBAVEZNO !!! Polarnost je neravnomjerna razdioba električnog naboja unutar molekule. Uzrokovana je odjeljivanjem električnog naboja uslijed neravnomjerne raspodjele elektrona u molekuli. Atom kisika na čelu molekule je elektronegativan (teži privlačenju elektrona), pa jedan kraj molekule ima parcijalno negativan električni naboj, a drugi kraj molekule, oko vodikovih atoma, parcijalno pozitivan naboj. To uzrokuje asimetričnost molekule vode - dva atoma vodika su pod kutom od 104.5° vezana za atomom kisika. Polarnost uvelike određuje ostala svojstva vode. Kohezija je svojstvo molekule vode da uspostavlja vodikove veze s bliskim molekulama. Vodikova veza nastaje međusobnim privlačenjem i spontanim usmjeravanjem molekula tako da se elektronegativni atom kisika jedne pridružuje eletropozitivnim atomima vodika drugih molekula vode. Vodikove veze među susjednim molekulama neprestano pucaju i ponovno se oblikuju (tipičn
everything but a znak na mostu
Ovo je kazna od Boga i poruka da se okrenemo vjeri i prestanemo slavit Bajrame uz turbo folk i alkohol koji su najvece smece i zlo na svijetu.
ovaj most na zadnjoj slici, pise 50t :D,..
Sve po nazadnom dijelu Federacije :))))))) Kaznjava Allah smece Mosnjacko :))))
Necu . Ja samo genocidisem Mosnjake :))) Allahu dragome hvala na ovim poplavama i molim Allaha za jos vise poplava , zemljotresa i pozara u nazadnom dijelu Federacije :) ) ) )
Olovo je uvijek bilo dobro samo za dvije stvari: za ribe i za stravu salit.
Bar će se dobro BiH oprati od Srpskog smrada
ko bi cuda da se dese plava miljacka mostove odnese...
Pa tako je to kad nijedan grad u BiH nema betonske nasipe na rijekama, sve je prepusteno stihiji. Ravnicarski dijelovi sarajevskog polja se redovno plave, medjutim to nista ne brine Sarajlice "gradske ocuhe". Jebe se Ivi Komsicu i svim prije njega.
http://www.youtube.com/watch?v=UiIsQt7EJZE
DALI OVO STANJE POPLAVA IDE NA RUKU - SMRADOVIMA POPLITICARIMA DA NAROD NE IZLAZI NA DEMONSTRACIJE........!
Bože sačuvaj i sakloni.