Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji ste i kraj priče
Napokon normalna stranka sa normalnim ljudima. Hocemo promjenu, evo nam je prilika da sve promjenimo. Svi za Zeljkaa DF
Kakve su ovo tetkice, hljeb ti poljubim.
Neka priča ko šta hoće ali Demokratska Fronta je jedina stranka na ovim izborima koja kampanju ne bazira na sf podvizima i obečanjima. Ovi ljudi zaslužuju da se za njih glasa.
Pa realni su za pocetak, ne obecavaju se nikakvi carobni stapici kojim ce se obezbjediti ljudima kule i gradovi. Svjesno situacije da prije nego sto ce biti malo bolje, prvo ce biti tesko..
Radi sa SDP-om jer ocito je to kad jedni protiv drugih ne pricaju i medjusobno se ne osudjuju a fol razdvojili se.
DF I SDP RADE ZAJEDNO. ŽELJKO KOMŠIĆ JE NAJVEĆA PODVALA BOŠNJACIMA. NE NASJEDAJTE NA LAŽI OVOG ALKOHOLIČARA I NJEGOVE MARIONETE SMUTNJAGIĆA.
fuma.guma > Veoma si neobvještena. Prati malo zbivanja na medijima, pogotovu u kontaktu sa narodom!
Ravnopravni i ravnopravniji- Jednaki i jednakiji... Orwele, Orwele, svaka ti je ko iz Mushafa...
Odlucno u Promjene...
Koje promjene? Komšić je 8 godina u Predsjednistvu BiH i nije prstom mrdnuo za Bosnjake.