Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će poslije izbora ova hinja od čovjeka da sjedne za klupu suda. Fadil za respiratore u zatvor, a ovaj sa hacijendom od 5 miliona KM, višemilionskim kriminalom u Aluminiju i ratnim zločinima na teretu se šeće slobodno...
Covic osudjen 5 god - nagradjen od Smita Fadil u montiranom procesu lazno osudjen - zatvor.
Nemojte nam Čovića. Još jedan mandat i Hrvata će biti ni 5%. Onda idu u nacionalnu manjinu, pa nek pričaju o ugroženosti.
Podrzava li DF obustavu istrage koja se vodila protiv Selme Cikotica u vezi ratnih zlocina nad Hrvatima iz Bugojna, na kojoj je inzistirao Americki ambasador Marfi.
Evropa gura preko kršćanstva svoje politike, Turska preko islama svoje, Srbija preko pravoslavlja Ruske, žiža je u Bosni (a bogami i Hercegovini). Amerika gura svoje politike protiv Rusije, protiv islamskog svijeta (Irana najviše) i Kineskog prisustva u Evropi, a čini mi se USA gura i protiv Evrope kao konkurencije
Klix podržava komšića i df.
DF ne bi postojao da nema Covica
Ko i obicno DF,rezerva SDA,kao i njihov sef,prodaje maglu. Ovo sto oni podrzavaju podrzava svako normalan u ovoj zemlji. Medjutim,obit ce im se o glavu ova igranka sa Dinom i to pakovanje afere. Strah je cudna stvar,treba minirati pristupne dogovore sa EU,jer kad se udje mnogi ce u Vojkovice.
Pitanje za kviska.Ko je zabranio prilog na N1 o ovom ustasi?24 sata sam gledao N1.Od tog saznanja pola familije mi ne prati vise taj program.Emitovali su o Vucicu,Dodiku,Bakiru,Vulinu....al po svemu sudeci taj hacijenda man ima upliva u programskoj semi N1.
Ko je potpisao da se dio države zove republika, pa još srpska. On je za mene zločinac . Neću reći ratni, ali je zločinac.
df podržava rušenje pelješkog mosta, ukidanje rs., građansku državu, nikad sa sda,itd itd. Poserem ih.
Jezivo je da ovaj ker odlucuje o nasoj buducnosti
Dodik je dusa od covjeka za ovu hinju/lopovcinu!
DF....pricao kao Zeljko kod Senada....sa SDA nikada,evo senade obraz ovdje me gledaj...obraz Senade....kad vidi cuda za par mjeseci u koalicija sa SDA...tako da DF NE RISE I NEMOJ TE VI O KRITIKOVANJU
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura Covicev aparthejd zakon koii je protiv EU presude i vrlo bitno demokratije. NasaStranka, SDP i NIP su fasisticke stranke.
Vidi zvalje
Mrako, izgradite Bazen Lani i stazu Elvedini!