Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njena izjava je bitna kao lanjski snijeg. Žena hoće malo da se zahvali marionetama što su putovale u Mostar, potrošile cijeli dan na čekanje u redovima, padali u nesvijest, tukli se, a sve da bi glasali za predsjednika države u kojoj ne žive...
Tačno :)))))
svaka cast DF, neka ova kobila, dijeli hrvatsku na dijelove, a neka ostavi BIH na miru.Imaju oni mnogo prljavstine u svom dvoristu, tako da se ne bave tudjim.Ali nista neobicno, i dalje pokazuju sav svoj ,, HINJALUK,, . TOLIKO.
Jadno je to što u svakoj izjavi iz konteksta izvučete dvije magične riječi "treći entitet",pa guslite autodestruktivnu retoriku dok svakome ne postanete naporni. Stvar je jasna: Srbi imaju svoj većinski entitet, Bošnjaci imaju svoj većinski entitet... Ne bih imao ništa protiv biti zajedno s Bošnjacima u zajedničkom entitetu da nemamo povijest 15-godišnje majorizacije i izbornog inženjeringa i izigravanja nizborne volje Hrvata. Za stabilnu i prosperitetnu BiH potreban je stabilni tronožac, tri regije koje će biti mukltietničke, ali da jdan od 3 naroda bude većonski u svakoj. Ukidaju se nacionalni predznaci, ukida se Dom naroda, ukida se nepotrebno glomazan birokratski aparat i idemo normalno surađujući ka EU-u. Hrvati vole BiH i prestanite se više preseravati s Hrvatima optužujući ih za secesionističke težnje. Ja prvi želim treći entitet ili regiju, ali mi ne pada na pamet da izlazimo iz BiH i pripajamo se Hrvatskoj jer to nije u hrvatskom interesu, a moja domovina je BiH i volim je.
Mislim da ovi iz DF, čiji je kolovođa u dva navrata nehrvatskim glasovima biran, ima najmanje što da kaže kad su u pitanju legalni predstavnici hrvatskog naroda.
Komšića su izabrali građani ove zemlje koji se osjećaju Bosancima i Hercegovcima, kao predstavnika svih građana, bez obzira na njihovu vjersku, etničku ili kakvu drugu pripadnost.. Ta fraza o "biranju u tuđe ime" potiče iz kuhinje stranke hercegovačkog Sanadera (čitaj Dragan Čović), a došla je iz straha pred zdravim i osviještenim razumom, koji je pomrsio unaprijed ukalkulisane račune u strategiji "Divide et impera" ili, narodski rečeno, "sve dok je ovaca, neće falit' vune...!"
Tih je 3% kako kaže zadnji popis. Komšić je dobio 90% glasova Bošnjaka koji su ga birali u nadi da se dokopaju onoga što im je on obećavao na uštrb drugog naroda.
Nema tzv. predstavnika, imaju samo legalni predstavnici. Koga to smeta taj ima problem.
kad se svi fino bacite ovdje malo suplje price... pa zapalite jedan ronhil pa se spakujete i odete u konzum jer vas tamo ceka kodi bojkotujmo tamo gdje treba i gdje mozemo
Da li neko zna gdje i kada su održani izbori koja če stranka predstavljati legitimno bilo koji narod?????
To legendo Komsic odma joj skresi do usiju da suti i nek se drzi svoje usrane Hrvatske ,.Ima Bosna dosta patriuta koji bi opet branili ovu zemlju od neprijatelja sa sve tri strane
Bravo DF! Glasno, jasno i odlučno ne karamarkovoj populističkoj predsjednici. Njena bi izjava trebala da bude, što li, puka zahvala "trećeenititecima" iz "prestolnice" Mostara koji su je ustoličili u drugoj državi.
Niko do sada nije bolje ujedinio Muslimane i Srbe od hrvatske plavuše.
Drugovi.curice; franciskus 2: Ne znam što vam moji sunarodnjaci oponiraju kad vi nas Bošnjake ironicno nazivate muslićima ili poturicama. Vaša jalova gadost govori o vama kao šovenima ali ni na kakav način ne može nauditi našem bošnjačkom osjećanju. Davno su ta vremena prohujala kad ste s time mogli krojiti našu nacionalnu sudbinu a sada možete samo da lajete u nebo. Jalovo, kao psi koji laju na mjesec. Kad vidim takve budaletine kao što ste vi umjesto srdjbe u meni se javi neko sažaljenje: ne znaju budaletine što rade a ako znaju onda su budaletine nacionalističke bitange, pa vi izaberite što ste.
Sve je ispravno napisano, radi se o legitimnim narodima u BiH a ne o vjerskom identitetu i bosanskoj naciji. Zbog takvih reakcija gore, dešava se narodima BiH da ih predsjednici drugih država omaložavaju i svojim izjavama rasturaju BiH, a svi političari šute.
...list Charlie Hebdo koji je bio pred stečajem , nakon terorističkog napada štampa izdanje u 3 miliona primjeraka...i neka neko kaže da u svemu tome glavnu ulogu ne igra novac...a "žrtveno jagnje" je veoma poznat termin mada se u ovom slučaju radi o "žrtvenom stadu"...
Mozak kao u mačeta.
...dizvineš, al mače je pametno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...čisto informativno, na hrvatskim portalima ona je već "kgk" ...da ne trošite tipkovnice džaba :)))
...božemeprosti, predugačkko :)))