Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkotovati sve slovenačko. Ja ih ionako izbjegavam odavno.
Vidi ti mog kurira sto je pametan, cujte kako zbori pametan ciko iz SBB-a. Dragi moj kurircic
SBB? Gluho i daleko bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jadan nas narod sa ovakvom vladom!
Mozes traziti sta hoces, ali drazi su njima Slovenci nego nasa bagra. Oni od slovenaca imaju koristi, a od nas ne.
Slovenacka g ovna pfff i da ovi krminalci nam otimaju pare treba da ih neki pink bosanski panter posjeti ako ga nema ima da ga se napravi
svi oni koji su slusali ovu glupacu nece dobiti svoj novac,mi smo verifikovali svoju staru deviznu stednju prije 10 god i svake godine su isplacivali novce dok nisu isplatili. dok se ta zena zalagala da se to ne radi jer ce toboze neko da nas prevari i tako to..
posteni slovenac.. treba svakog po usima opaliti ko god ponovo ode slovencu na bilo koji nacin.. pa mlijeko i sok su slabijeg kvaliteta u BiH od onog sto drugim drzavama isporucuju.. Zato kažem i ostajem pri tome da mi je draze domace govno nego tudja nutella
To se zove pljacka stedisa iz Bih od drzave Slovenije.
kaze "Posebno zabrinjava šutnja bh. vlasti. Omersoftić kaže da je još prošle godine tražila da Vlada FBiH potvrdi da štednja nije korištena u svrhu privatizacije, ali je Federalno ministarstvo finansija odbilo izdati takvu potvrdu." nasi kazu "a djesam ja tu?" slovenci su hitro donjeli ovu odluku zato sto im bosnje poguzise po zenske populacije a ne placaju alimentaciju. jebiga bosnje nekontaju da alimentacija se mora nekako platit.
Ma slovenci su to... eh je li vam sada jasno što ne valja kamatu konzumirati... nije preporučljivo posebno za srčane bolesnike...
Ma ova gospodja kaka,svi ce dobiti povrat novca 2016 god.
Ovi nas godinama j..u u zdrav mozak. Imaju Kosovari pravo,napadaju i uništavaju sve Slovenaćke firme na Kosovu.Pa dosta je Više.
Imate li vi iz Federacije šta izjaviti? Imamo. IAAA, iAA, iAAAAAA
Nemam pojma sta i kako tako da ne mogu komentarisat,ali hajde mozda se nesto i napravi od tog,pozitivno za ljude koji potrazuju sredstva
_"Posebno zabrinjava šutnja bh. vlasti. Omersoftić kaže da je još prošle godine tražila da Vlada FBiH potvrdi da štednja nije korištena u svrhu privatizacije, ali je Federalno ministarstvo finansija odbilo izdati takvu potvrdu." Pa naravno da će šutiti i odbiti da daju potvrdu da su sredstva građana korištena, a bez znanja građana, jer da su dali potvrdu da nisu, slovenci bi dali potvrdu da JESU KORISTILI. Sve mi se čini da su u eri privatizacije učinjene mućke i to debele mućke u FBiH. Zbog toga šute.
TRAŽIM ŽENU SA HRVATSKIM DRŽAVLJANSTVOM, PLAĆAM PO DOGOVORU, PONUDE SLATI NA [email protected]
rolfo ako nemaš žensko u porodici, onda se nemoj javljat
INV.BA ovo je samo posao, ja njoj pare, ona pristane na brak u kojem cemo biti samo onoliko koliko je potrebno
haloo hoćuu 7hiljada američkih dolara što mi mama ima kod vas ne znam kako ali hoću da se rode!!!
ma neka mi i moje vrate ja ću bit zadovoljan
Apsolutno očekivano, pa šta u ovoj vukojebini od zemlje štima. Ništa osim što vlastodršci i tajkuni žive kao bogovi, narod se pati, iz dana u dan sve gore i gore, jadnije i jadnije, narod sve gladniji i gladniji, briga se vodi samo o poznatim imenima odnosno ljudima, sirotinje svaki dan u duplo a niko je ne tretira i niša ne čini da se to promijeni. Kada se desi da neko poznat ala Orić zatreba pomoć svi se dignu kao pod dirigentskom palicom a to što sirotinja pati nikoga ne zanima. Čujem da stotine i stotine a možda i hiljade ljudi ide na kazan u narodnu kuhinju i ima po jedan obrok dnevno, i to ime je sve oni više tog dana nemaju da jedu. Prošle godine Bosnu i Hercegovinu napustilo 67.000 ljudi, halo pa ovdje se došlo do zida i sada neko priča o nekoj štednji. Da su na štednji u Ljubljanskoj novac držali ovi koji nam državu vode neko bi se i te kako brinuo da se novac vrati a ovako...............................ma udri brigu na veselje a ko narod šiša. Blago onome ko ne živi ovdje.
Sljedeći rat, a biće ga, drečaće ovi vlasi ko curice, i neka će. Ne ide im iz guzice u glavu, vide sebe, a ne vide Alance, Sandžaklije, Hrvate, Bošnjake, Mađare, Bugare, Kosovare...sve je to spremno da digne ruku bez razmišljanja na Srbiju. Stvarno moraš bit' glup da skupiš toliko neprijatelja i da se još uvijek kurčiš.
HOME, OCEMO DAI BIJEMO