Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@boljševik popiškim se ja tebi smrdljiva vlašino.
Husein Bilal Bosnic je mogao da zivi ko bubreg u loju u Njemackoj, ali je volio i voli Bosnu i dosao je da je brani 1992.A sad ga krvnik cetnik i kriminalac Zubac trpa u zatvor.
Prije nekoliko dana kada su uhapsili razne zločince iz jedinice "Miće" bili su antisrpska policija, sada kada su uhapsili one koji normalne muslimane, mladiće koji ne piju, ne drogiraju se, ne kradu i ne otimaju šalju da ginu po vukojebinama i koji u suzama ostavljaju majke i očeve tih istih mladića onda su antibošnjački, antimuslimanski raspoloženi. Za par dana kada uhapse par Hrvata iz Ljubuškog ja ne sumnjam da će biti i antihrvatska, majorizatorska politika itd. Ne radi se ovdje o Islamu, Bošnjacima, bradi, kratkim pantolama, kako ko klanja ili ne klanja već se radi o krivičnim djelima koja su propisana u ovoj državi i za koja se odgovara pred sudovima ove države. Pa ja sam Bošnjak, musliman, klanjam, imam bradu pa me ne ugrožava ni najmanje što hapse i procesuiraju ovakve skupine.
@buxie Šta ti znaš o Islamu smrdljiva vlašino!?
Ne znam mnogo sem par citata koji su uglavnom vadjeni iz konteksta... ali ja o islamu nisam ni pricao vec o drugim sektama koje nemaju bas mnogo veze sa islamom i ciji se clanovi zovu vehabije i dzihadisti...
Sad ce SDA dici vitalni nacionalni intres.PA ce i Zubac da ispadne kriv za hapsenje ovako moralnih ljudi!
Popiskim ti se na Bosnjake,a slava Bosancima,jesi cuo,izdajnice maloumni!Zubac se ogrijesio o SDA samo sto je uhapsio kriminalca seljackog Mehmedovica,od tada je pocela hampa na Zubca. Joj kako cu da uzivam kada jedan po jedan SDAovac bude zavrsavao iza resetaka.
vidim da bas ni jedan bosnjacki politicar se ne usudjuje da komentarise hapsenje muslimana pa iz toga zakljucujem da ce muslimani vrlo brzo biti na slobodi ! Allah je najveci !
...ne pada im napamet ići americi "uznos"...osobito pred izbore.
ne pada bosnjackim politicarima icu uznos Bosnjacima i muslimanima, prije svega, pa tek onda anglocionistima, da te opet malo ispravim ! nema veze, kada rejsefendija Ceric pobijedi, stvari ce doci na svoje mjesto, prilicno sam siguran. Allah je najveci !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)