Jedan težak blizu 200 kilograma
0
Derventski lovci odstrijelili su dva vepra kapitalca
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pap.ci, klo.šari pi.jan.dure i ubi.ce iz zabave, st.ok.a koja mučki ub.ija i uništava najbolji prirodni genetski kod životi.nja.. za jednog kapitalca jelena, medvjeda ili vepra trebaju hiljade godina prirodne selekcije, koju ova bagra samo tako uništava.. prokleti bili.. da Bog da pa svoje potomke istrijebili, bolje će svima biti bez gama.di kao što su takvi...
DABOGDA VAM OVAKO DJECU ODSTRIJELILI
Sto ne ukokase onag blentavog SRB_ina ,,onog Realistu, Dadu iz Banja Luke i onog Cro pa da posten narod ne povraca od njihovih komentara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da je bar međed u pitanju, lovci ubili divljeg vepra i vi to postavljate kao vijest, natakarim vas sviju iz redakcije !!!
OVO DESNO KRME LICI NA DODIKA!!!!!!!!!!!
Ja bi im oba dao samo da ne kmece. Uvijek nesta, kme, kme, kme. Pa dobro vise majku mu niste vise mali.
sta vam je Poturadi, sta ste zapjenili? Dacemo vam jedno KRME samo nemojte plakati! (skriveni komentar)
Parodija je kako ovi wanna be modernjaci vole da laju na lovce, da laju na \"seljake\", da pokazuju enormno dusebriznistvo prema zivotinjama i prirodi, a sami oni su najveci razlog sto se priroda unistava, sto nestaju zivotinjske vrste. Niti jednu zivotinjsku vrstu nisu unistili lovci nego gospoda koja svojom pohlepom i pretjeranim konzumiranjem i svojim raskalasnim zapadnjackim zivotnim navikama unistavaju 20 puta vise nego ovi kako ih vi od milja nazivate \"seljaci\". Vecina zivotinjskih vrsta nestaje zbog unistenja stanista koje je direktna poslijedica konzumerizma u zadnjih 100 godina ciji su najbolji primjer ovi dusebriznici na faceboku. Lovci su prvi protekle zime organizovali akcije da se spasi divljac od gladi zbog snijega i jedini su oni prtili po 2 metra snijega da donesu sijeno i zob u sumu (ja sam bio jedan od njih), dok su ovi toboz dusebriznici sjedili pred kompjuterom i lajali lijevo i desno, a ovakvih primjera je milion.
kad nema nas onda vjezbaju na divljaci....
Niko ne protestvuje protiv Kurban-Bajrama. I tu se kolju jadne životinje... Al zao mi je sto se imaju dvostruki pogledi. Ovo je tradicija dervenčana i niko im je ne može oduzeti
ma dzaba objasnjavas de..bil..ima... nemaju oni pojma ni sta je lov ni sta je sezona lova nit imaju veze i o cemu, njima je samo da pljuju... to im je u krvi. Cuj genetski kod.. pa bilo koja zivotinja da bi izrasla u \"kapitalca\" mora da bude u zadnjem stadiju zivota sto znaci da se parila veliki broj puta i genetski kod je siguran, sezona lova se organizuje u skladu sa prirodnim ciklusima pojedine zivotinje kako se nebi ugrozila mladuncad.... mnogo je toga o lovu sto vi mo,,r..oni nikad culi niste, al kome ja pricam...
futavci
sta vam je Poturadi, sta ste zapjenili? Dacemo vam jedno KRME samo nemojte plakati!
Lov je zakonom reguliran, kad se smije loviti a kada ne. Postoje sezone lova, kojoj svrha nije zabava i krvožednost vec reguliranje prirodnog toka i nastambe u kojima se razvija. Veprovi imaju i do 8 mladuncadi godisnje, da se ne izlovljavaju unistili bi nastambu (u ovom slučaju Derventsku šumu) pa bi poslije toga od gladi pošli na zasijane usjeve domaćih ljudi.
Cujem, Poturad se interesuje za njihovo meso...
I ako je ponedjeljak, mislim da je ovo vijest sedmice. Klix
Jo\' kako bi vi omastili brke suvom krmetinom a temo ko fol vam se gadi i nesto lajete. Ih ko vas ne zna...