Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo sam zbunjen? da li je ova osoba protjerana na osnovu informacija i sumnji da finansira nekoga ili na osnovu dokaza i transakcija da finansira nekoga..... text i vijest apsolutno zbunjuje na osnovu cega je on protjeran imali kakav dokaz,transakcija,organizacija,ziro racun sa kojeg je on nekoga finansirao ili je to bilo samo rekla-kazala kao na stocnoj pijaci?
To je i cilj "minder" propagande, da ljudi budu zbunjeni.
ma dokazi ti ne trebaju.Kad imas dokaze da lik ubija po palestini kazes nema elemenata krivicnog dijela.Za borbu protiv "terorizma" ne treba ti nista
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
što ti je žena :D
udarili Kristina i Goran, uz podrsku domacih munafika iz SDA i murteda iz SDP, opet na muslimane ... Allah je najveci !
U brzini umjesto selefije, procitah selfije. Kontam kakvi su sad radikalni selfiji, kakvo finansiranje...
Dok svaki 6 bosanac ide u krevet gladan, ovakvih će ublehaša biti i nuditi muda pod bubrege :( čuj na dvije godine, pa kako ih nije stid, onaj bugar udario medvjedicu na plazi i dobio 5 godina, a ovaj zove na terorizam i dvije godine. Ja nam vlasti i govana :(
Jedino ako je " FINASIRAO" ?
Tako je kad Bosnom upravljaju oni što bi naj radije da je nema.Bošnjaci muslimani crno vam se piše.
Ksenofobija i Islamofobija na djelu
Nije finasirao nego finaNsirao
Je li radikalni selfie ono kada se popneš na vrh zgrade pa se slikaš?
čuj deportovali... manijaci i diletanti.. strpaš u ćuzu, lupiš kaznu za boravak bez vize ako je bio duze od tih 7 dana a da se lako provjerit, oduzmeš mu lovu i sve što ima sa so om i zaboraviš na njega narednih 10 godina u zatvoru.. pa neka ga braća iz karavlaha traze po zenici ili u foči... čuj deportovali teroristu... u piČku materinu ili šta.. što se niste obratili amerima, oni bi znali kako ga valja "obraditi"
Deportovan je avionom Turkish airlines.
Lijepo je bilo tog 1. marta 1992. godine glasati za nezavisnu Republiku Bosnu i Hercegovinu i raskinuti sve sa vještačkom panslavensko-komunističkom tvorevinom SFRJ. Naša država je 8. aprila 1992. godine promijenila naziv iz Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine u Republiku Bosnu i Hercegovinu, a crvena vještačka zastava zamijenjena je zastavom sa 6 zlatnih ljiljana. Kasnije je u maju 1992. godine ista ta zastava zavijorila se ispred zgrade UN-a. Smrt komunizmu, živjela Republika Bosna i Hercegovina.
Moj Zulfaga, ti živiš u iluzijama, danas ni republike ni zastave sa ljiljanima ni prava da budeš biran, samo zajednica intersnih skupina nabrdovitom balkanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pustili ga ... a države i go...a
jos samo njih 99.999 i gotov posao....................