Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti Americkog univerziteta. Teze je bilo zavrsiti zanat u Jugoslaviji, nego taj Americki univerzitet. Jel neko iz americke ambasade prati ovo kako se sramoti njihovo ime sa ovim prodavnicom diploma.
Ovog cikicu znam licno. Trebao sam poceti raditi na americkom prije destak godina... Najarogantniji covjek s kojim sam se upoznao.
hahaha čuj Pricića i lafine mu
Prepolovi se Denis Sigurno u treningu
Da li su ispastali kad si im tražio dodatne pare da dobiju diplomu
Fejk univerzitet za babine sinove i kcerkice koji ce dobiti diplomu dok sjede na shishi i stavljaju storije, i treba ih hebat
Grijesis,zbog tvojih kriminalnih radnji poput izdavanja laznih diploma.Zato.
Kakvi prevaranti, te diplome okaci o sljivu
zar je taj tvoj univerzitet Penise dragi legalan uopste?
ISPAŠTA TVOJ DZEPI GLADNE OCI STO NE MOZES VISE DA KRADES OD STUDENATA!!
Ma znam iz prve ruke da nisu dobili diplome, frajko ih ucjenjivao da mu daju dodatne pare. Djeca ocajna, isto tako roditelji. Drzao nastavu u Sarajevu bez dozvole. Bahat do iznemoglosti, nadam se ozbiljnoj zatvorskoj kazni!!!
Americki univerzitet nakon kojeg ne dobijes americku diplomu, pa cak ni onu Sunny sto su nekad dobijali studenti, tragi–komedija xD
Uša klošaru
Ja mislim da vise ti “ispastas” nego studenti. Ne laje pas zbog sela.
Dosta je i tvoga, emerituse!
ovo treba sve napalmom, da se sjeme zatre - obraza ovdje niko nema
kad idu diplome ispob tezge